BILA SAM SMRTNO ZALJUBLJENA U NJEGA, SKAMENILA SAM SE KAD SAM GA SRELA NA KONCERTU: Evo ko je velika ljubav Lepe Lukić! (FOTO)

Mnogo je neispričanih priča koje se vrte u samom šou biznisu, a koji su povezani sa emocijama. Zlata petrović je čak primeraa radi bila u vezi sa Sašom Popovićem, hodali su preko 2 godine, čak ju je Saša i verio, ali ona je bila mlada i luda. Jednostavno ga je ostavila i otišla dalje za svojom karijerom. Danas su više nego dobri prijatelji, a svoje ljubavi i simpatija dočekuju i sećaju se sa osmehom.

Mi u nastavku današnjeg članka govorio o Lepi Lukić, koja je definitivno pevačica koja je možda i najduže na celoj estradi, a može se reći da je lepa Lukić kao stvorena za šou biznisa. Žena je to koja se baš toliko i ne pojavljuje na koncertima, ali je itekako aktivna u rijaliti programima gde je uvek rado viđena.

Tamo uvek priča anegdote iz privatnog života, a ono što je karakteristično za nju je to, da nema sreće ni u kocki ni u ljubavi. Žena je to koja je iza sebe imala dva propala braka, a oba su muža pokojna dok je ond ai dalje živa. Od zadnjeg muža joj je ostala i penzija i to kanadska, koja je za srpske uslove i više nego dobra, a sada je za srpske medije otkrila i to, da je bila uvek zaljubljena u Tomu Zdravkovića, ali mu nikada to za života nije smela da prizna.

Osim Tome, ispričala je kako je smrtno bila zaljubljena i u jednog momka iz sela, a on joj nije uzvratio ljubav. Htela je da se obesi u štali nakon svega. nakon mnogo godina videla ga je na svom koncertu u prvom redu, i noge su joj se odsekle od treme kada ga je videla.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)