Connect with us

Ljubav i Strast

BILA SAM SAVJETNICA MINISTRA JOVANA: Ali osim savjetovanja dala sam mu i nešto drugo ŠTO JE PAMTIO DUGO! 18+

Published

on

Zazvonio je telefon.

Savjetnica ministra Jovana mi saopštava da treba da pogledamo novi prostor za arhivu dokumentacije u okviru vladininog kompleksa na Dedinju.

Crvenokosa trideset-sedmogodišnjakinja oblačila se veoma atraktivno u odnosu na druge koleginice.

Uvek je sve bilo na svom mestu i sa stilom. Kako bih ja rekao kao iz modnog časopisa. Idemo mojim kolima – reče u prolazu dok smo izlazili iz zgrade ministarstva. To mi bas i nije odgovaralo jer neću moći da uhvatim krivinu. No šta je tu je.

Jovana se danas obukla veoma jednostavno ali atraktivno. Bio je njen dan za crveno-crnu kombinaciju. Crvene čarape između crnih čizama i crne mini suknje su lepo isticale njene noge. Bila je baš slatka. Dok smo se vozili njenim pežoom njena kratka suknja se podigla toiko da su joj se videle gaćice. Moj glupan se uznemirio. Počeo sam da se vrpoljim.

Jovana kao da je bila svijesna situacije pa je suknju zadigla još malo više tako da joj se ljepo vidjela cjela noga istaknuta crvenim čarapama. Njena ruka na butini kao da se mazi me je dovela do ludila. Mislio sam da ću da s….. Počeo sam da se češem svoj nabrekli k…. Vruća atmosfera u kolima je rasla.

– Kako seksualni život? – upita me iznenada.

– Volim seks i rado ga se sećam – odgovrio sam pošalicom. Dobro je znala da sam razveden već tri godine i da živim sam.

– Isto – kroz smijeh je rekla.

– Pa šta ćemo da uradimo po tom pitanju? – napravio sam se blesav iako sam znao kuda ovaj razgovor vodi.

Nisam dobio odgovor na pitanje.

Na radiju je pustila neku domaću muziku. Otvorila je prozore i zapalila cigaretu. Skrenuli smo i zglavnog bulevara ka šumi. To je bio duži put ka kompleksu. Naslućivao sam razlog ovog skretanja. Ćuteći sam pušio i čekao epilog. Parkirala je kola kod hajdučke česme. Poznatog izletišta sugrađana i još poznatijeg svratišta ljubavnika.

– Zašto me stalno zezaš? – započela je Jovana razgovor. U njenom glasu nije bilo ljutnje već vapaj žene željne p…..

– Bolje da te zezam nego da ti se šlihtam kao druge kolege koje bi te rado j….. A bolje da te zezam nego da sam ravnodušan prema tebi. Zar ne?

Njene plave oči su me gledale.

– Da li sam ti toliko ružna? – zapita skoro plačnim glasom.

Umjesto odgovora sam je poljubio.

Počeli smo strasno da se ljubimo. Došlo je do eksplozije strasti dvoje zagorelih. Njena ruka mazila je moje grudi. Oslobodila je moj p… iz gaća i počela da ga halapljivo ljubi. Njena kratka crvena kosa išla je gore – dole niz moj k…

Igrao sam se njenim oslobođenim sisama, što je još više razluđivalo.Štipkao sam je za tamnu nabreklu bradavicu.

– Mmmmm… Mmmmm… Zadovoljno je mumlala.

– K… ti ukusan mada malo zagoreo – reče musava dok me je nežno poljubila pa se vrati ljubljenju.

Osjetio sam da ću uskoro da svršim. N…. ga je dok joj je bio u ustima. Dovodila me do ludila.

– Ughhhhh… – moja bjela tečnost joj je šiknula u usta. Osjetio sam slatki grč.

Dok joj se sperma slivala niz bradu podigla je glavu i nežno me je pogledala.

– Ukusan si dečko.

Obisala je bjele fleke sa košulje i suknje.

Vragolasto je skinula bjelu kap sa crvenih čarapa i prstom me dotakla po usnama.

– Ajde da požurimo – čeka nas ozbiljan posao kroz smijeh reče.

Motor je zabrundao. Kad smo stigli do arhive nismo gubili vreme gledajući police.

Čim smo ušli Jovana je zaključala vrata i čučnula naslonivši me na policu.

– Sad si uhapšen dečko – vragolasto reče Jovana.

– Ne protivim se. Samo nemoj da me zakopaš u neki registator.

– Ne boj se. Mogu samo da te zakopam u sebe.

U njenim ustima moj vragolan je počeo da raste.

Izvodila je svoj ples oko moje batine dok joj se pljuvačka slivala na raskopčanu košulju i butine. Nabijala se pohlepno. Prosto me je usisavala u sebe. Bila je željna da oseti p….u ustima.

– Po….me. Po… me tu na stolu kao poslednji put– zadigla je suknjicu a njena ljepa obrijana navlažena mačkica me je pozivala da uđem u nju.

Položio sam je na registratore i počeo da je nabijam.

Zadovoljno je ječala. Njena mačkica ispod podignute suknje je izbacivala sokove zadovoljstva. Bjeli tragovi su ostajali na crvenim čarapama.

– Napuni svoju mačkicu– prostenjala je dok sam svršavao u nju.

Tresla se u ekstazi.

Bjela tečnost se slivala iz njene mace dok je dahtala.

Redovno druženje je kulminiralo brakom. Jovana više nije bila nervozna udovica već srećna žena. Na opšte zadovoljstvo okruženja koje više nije moralo da trpi dvoje zagorelih u svom okruženju.

(RBSM RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Ljubav i Strast

U ovim slučajevima je SUMNJA opravdana: Pet jasnih znakova da on ima LJUBAVNICU!

Published

on

Obratite pažnju na detalje u njegovom ponašanju

 

Sumnjate da vas partner vara i da od vas krije stvari koje ne bi trebalo?

 

Ako niste sigurni da li ste u pravu, postoje znakovi koji jasno pokazuju da vaš partner ima ljubavnicu.

 

Možda vam je to teško da priznate sami sebi, ali bolje je na vreme da ga otkrijete.

 

1. Dobro ga posmatrajte

 

Suočavanje s nevernim partnerom često ne pomaže mnogo. Ne trošite uzalud energiju na maratonske rasprave. Bolje je da spavaću sobu pretvorite u mirnu luku.

 

Kako biste preljubnika uhvatili na delu, on mora da veruje da se bura stišala i da više ne sumnjate u njega. Ako on glumi vernog partnera, vi glumite naivca i pretvarajte se da mu verujete i da je sve u najboljem redu. Ipak, sledećih nekoliko nedelja pomno posmatrajte kako se ponaša prema vama.

 

2. Krije se dok telefonira

 

Na telefonske pozive uvek je odgovarao pred vama, a sada vam na neugodan način daje do znanja da mu treba privatnost. Čim se pojavite, odlazi da razgovara u drugu sobu. U poslednje vreme nigde, pa čak ni u toalet, ne ide bez telefona.

 

Moguće je kako upravo u telefonu postoje dokazi da vas vara. Kako biste otklonili ili potvrdili svoje sumnje, iako nije etično, zavirite u njegov telefon.

 

3. Izlazi prečesto iz kuće

 

Iznenada je prenatrpan poslom, te se kući vraća kasno noću. Svako malo iskrade se iz kuće uz smešne i naivne izgovore, te sve više vremena provodi napolju, navodno u starom društvu. Sve to nije razlog za uzbunu.

 

No, ako vas baš nikad ne pozove u svoje društvo, a kad predložite da i vi idete, kao iz rukava izvadi spreman odgovor zašto ipak želi da ide sam, imate opravdan razlog za sumnju.

 

4. Izaziva svađe namerno

 

Mnogi preljubnici namerno izazovu svađu samo da bi mogli demonstrativno da zalupe vratima i odu od kuće. Ako i vaš partner u poslednje vreme primenjuje taj recept, pokušajte neopaženo da ga sledite kako biste otkrili gde odlazi nako sve češćih svađa sa vama.

 

5. Vraća se kući kasno i izbegava seks

 

Iako se ništa vanredno nije dogodilo, u poslednje vreme se vraća kući kasno. Umesto ljutnjom, “bombardujte” partnera nežnošću. Muškarci obožavaju spontani seks, no ako vas partner ljutito odbije, moguće je da je pre dolaska kući negde bio.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

Ljubav i Strast

EVO KOJI DODIRI JAKO”PALE ŽENE”: A treći je dovodi do LUDILA za 5 SEKUNDI!

Published

on

Zaputite se onamo kamo još nitko nije išao. “Milujete li je po mjestima koja inače samo preletite, osjećat će se jako željenom”, kaže dr. sc. Yvonne K. Fulbright, autorica knjige The Better Sex Guide to Extraordinary Lovemaking. “To će je uzbuditi, ali i ojačati vezu između vas.”

Jer, svaka žena osim očitih i dobro znanih ima i samo svoje specifične erogene zone. Njih određuje koncentracija živčanih završetaka na određenome mjestu, kao i psihički faktori poput zadovoljstva vlastitim tijelom i povezanosti s vama. Zamolili smo svoje stručnjake da iscrtaju kartu vjerojatnih zona užitka. Zaputite li se najprije na te lokacije, podjednako ćete uzbuditi njezino tijelo i um.

Liznite joj lakat

Fossa antecubitis latinski je naziv za područje ispod lakta, antekubitalnu jamu, u kojoj su krvne žile vrlo blizu površine kože, što to područje čini superosjetljivim. “To je ujedno mjesto na kojem se živci spajaju u ganglij, skup trupova živčanih stanica”, objašnjava dr. sc. Stella Resnick, autorica knjige The Heart of Desire: Keys to the Pleasure of Love.
Kako? Primite je za ruku i polako je ispružite. Zatim je nježno ljubite po području s unutarnje strane lakta. Zatim prijeđite jezikom preko kože i zagrijte ga toplim dahom.

Mazite joj trbuščić

To je područje na kojem možete ubrati dvostruke bodove. Ne samo da su mnoge žene zabrinute zbog izgleda svoga trbuha, pa će im goditi da vam se njihov sviđa nego se u gornjem dijelu nalazi velik snop živaca zvan solarni pleksus, kaže Stella Resnick.
Kako? Počnite tik ispod grudi pa se pomičite prema pupku, ljubeći je i milujući nježno. “Smirujući je mentalno i opuštajući njezine trbušne mišiće, povećat ćete protok krvi prema klitorisu i pustiti je da iščekuje trenutak kada ćete se zaputiti prema njemu”, objašnjava dr. sc. Resnick.

Škakljajte joj bedra

Većina muškaraca preleti preko ženskih bedara fokusirajući se na ono što je između njih. Usporite. “Tako ste blizu njezinu ‘igralištu’, a još uvijek tako daleko… Izludjet će od iščekivanja”, kaže dr. sc. Fulbright.
Kako? Najprije je škakljajte prstima – krećite se njima uz nogu, pa se povucite u posljednjem trenu ili samo dotaknite Venerin brežuljak vršcima prstiju. Ponovite jezikom, prolazeći dovoljno blizu da osjeti vaš dah.

Masirajte joj dlanove

“U dlanu se nalazi otprilike 40 tisuća živčanih završetaka”, kaže Yvonne K. Fulbright. Stimulirate li ih, osjećat će se kao da joj je naelektrizirano cijelo tijelo.” Većina ljudi ima sitne dlačice između baze prsta i zglobova, što područje čini dodatno osjetljivim.
Kako? Isprepletite prste s njom pa joj palcem masirajte dlan i bazu prstiju kružnim pokretima. To je intiman pokret koji možete činiti i na javnome mjestu, što ga čini još uzbudljivijim.

Dodirnite joj koljena

Sa stražnje su strane koljena živčani receptori iznimno osjetljivi na dodir, kaže dr. sc. Fulbright. Osim toga, koža je na tome mjestu iznimno škakljiva.
Kako? Krenite na gležnjevima pa je nježno vršcima prstiju dodirujte po listovima sve dok ne stignete do nježne kože iza koljena. Škakljajte je ondje prstima ili jezikom, izbjegavajući tvrđe, manje osjetljivo područje sa strane.

(RBSM RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Ljubav i Strast

NOĆNA RAZONODA – Ja sam veliki i krupan odnosno ogroman, a ona mala i uska: SVE ŽIVE POZE SMO PROŠLI!

Published

on

Komšinica koju sam dugo poznavao, uvek me je ložila, jednog dana sam skupio hrabrost i pozvao je na kafu. Tada se desilo čudo.

Ana je bila mala, jako zgodna i lepa sa manjim sisama, guzove je imala savrsene, izbacene ono malo vece a bila je mlada, koža njezna, lijepa, bila je fantasticna. Dok mi je Ana p*sila ja sam se okretao prema plafonu i gledao da mozda snimaju jednostavno nisam verovao da mi se to dogada, te kad sam se uverio da je sve ok bacio sam je na krevet i krenuo u akciju.

Ja sam veliki i krupan odnosno ogroman a ona mala, ja sam bio napaljen ko ludak, svukao sam je, bila je totalno depilirana bez iti jedne dlacice ali ono nema ni tragova dlacica ono da te bode, ono bas kao da ih nije ni imala, a pi*ka joj je bila tako lepa, uska, mislim da se to jednom sretne u zivotu.

Polizao sam je i bilo je slasno i rekla je da je j*bem i krenulo je. Klekla ona ispred i ja je krenuo tucati, Ana je imala jako usku p*cku da sam bas uzivao, koliko god da sam je j*bao nije se sirila, non stop uska, a sta sam ja toj maloj radio to se ne moze opisati.

Anu koja jeca kao da je u*ijam, a ne j*bem. Otišli smo do WC – a i nastavili da se j*bemo na podu, ali ne mogu to opisat, sa njom nije mi dolazio da svrsim jednostavno samo sam je jebao i jebao, molila me da svršim, ja sam je j*bao toliko dugo i tako dobro da ona nije mogla verovati sta joj se dogada, sve zive poze smo prosli, lizanja, sve i to je trajalo jako dugo i tada sam svrsio te smo se istusirali i ja sam pokupio stvari i otisao.

Našli smo se jos dva puta na moj nagovor jer kad sam je zvao rekla je da je nemam sta da je zovem , dogodilo se i gotovo te mi je j*bala sve po spisku sta sam joj radio da celi dan stoji da ne moze sesti da sam je unistio.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

July 2022
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala