Connect with us

Ljubav i Strast

18+ BILA JE U ZANOSU: ZAKUCAVAO SAM JE ZA KREVET, bila je toliko uzbuđena, MORAO SAM TO DA JOJ URADIM

Published

on

Počela je strasno da me ljubi stiskajući me iz sve snage. Prepuštala se milovanju osećajući čvrste šake na grudima, stomaku, kukovima. Zavlačile su se pod suknju opipavajući glatkoću butina, toplinu i vlagu skrovitog mesta koje će nas uvesti u užitak i dovesti do sladostrašća.

Vrtela je guzicama po mom nabreklom međunožju, trljala, primicala se i uzmicala, a ja sam je ispipavao lagano, santimetar po santimetar. Moje ruke su je milovale, gnječile grudi, nadraživale bradavice, opipavale butine, raščešljavale i razmicale usmine koje se otvoriše kao školjka. Disala je ubrzano, isprekidano kao da jeca. Grebala je po mojim patalonama, pomalo nestrpljivo, očajnički, kao da traži oslonac, ali one su bile pretesne i oslonca nije bilo. Pomogao sam joj i raskopčao dugmad. Ukaza se k… kojeg dograbi šakom, opipavajući ga. Bio je već dovoljno čvrst, sposoban da pokrene zemlju na kojoj stojimo, da zavrti sve oko nas. Nije više bilo vremena za čekanje.

Za trenutak sam je pustio da skinem pantalone, iskoristila je i spustila se na krevet. Na brzinu je skinula suknju i oslonjena na laktove odigla guzu gledajući u mene, a zatim sa osmehom krenula da skida gaćice vrteći svojom guzom. Vau, to je jedino što mi je prošlo kroz glavu u tom trenutku. Gola, izgledala je fantastično, male sisice sa nadignutim šiljcima boje višnje, zategnuto telo i fenomenalnu, obrijanu picu koja je crvenela.

Sedele je i smeškala se i posmatrala me dok sam stajao pred njom. Privukla me je bosim nogama ka sebi, kako smo se samo napalili oboje. Klekla je i uzela ga ponovo u ruku. Osećao sam njeni topli dah, osećao sam njen jezik kako šara po glaviću i nastoji da se uvuče u rupicu na vrhu, iz koje je navirala sluz i mešala se sa njenom pljuvačkom. A onda je otvorila usne i između njih propustila pečurkasti vrh i počela sisati kao da uvlači dim cigarete.

Vrtela je guzicama po mom nabreklom međunožju, trljala, primicala se i uzmicala, a ja sam je ispipavao lagano, santimetar po santimetar. Moje ruke su je milovale, gnječile grudi, nadraživale bradavice, opipavale butine, raščešljavale i razmicale usmine koje se otvoriše kao školjka. Disala je ubrzano, isprekidano kao da jeca. Grebala je po mojim patalonama, pomalo nestrpljivo, očajnički, kao da traži oslonac, ali one su bile pretesne i oslonca nije bilo. Pomogao sam joj i raskopčao dugmad. Ukaza se on dograbi ga šakom, opipavajući ga. Bio je već dovoljno čvrst, sposoban da pokrene zemlju na kojoj stojimo, da zavrti sve oko nas. Nije više bilo vremena za čekanje.

ZASTENJAH OSETIVŠI MEKOĆU NJENIH USANA I VEŠTINU PRSTIJU KOJI SU SE POMERALI OSTATKOM MOG PENISA I TESTISIMA

Pomerala je glavu sve bliže mom trbuhu i povremeno bi zastala i pogledala me u oči, osmehnuo bih joj se i klimnuo glavom pokazivajući joj da je sve u redu i ona je nastavljala dalje. Zastala je, duboko je disala šireći nozdrve, a onda uspe da progutala glavić. Osetio sam oko njega zidove njenog grla.

Počela je polako pomerati glavu napred nazad. Mislio sam da sam na nebesima, bio je to osećaj koji nisam imao sa čime uporediti, možda upravo stoga što sam umesto u pici i bio u grlu devojčice koja mi se sasvim predaje, i daruje mi nešto najperverznije što sam ikada doživeo možda je taj osećaj bio važniji od fizičokog kontakta.

– Pogledaj koliko te želim! – rekla mi je mameći me svojom ribicom.- Hoću da me j…, da me razbiješ!

Prišao sam joj i ona ga je uzela u ruke, a onda ja uđoh polako, toliko sporo da me ona dograbi rukom i snažno privuče, do kraja. Prodirao sam, nabijao sporim i dubokim ubodima. Grebala je po glatkoj koži mojih leđa, klizili su dlanovi, stezala me je, privlačila. K… je bio duboko u njoj.

Dohvatio je za guzne polutke, pridigoh je, ona poskoči i ukrsti noge iza mojih leđa. Jezici počeše igru ispitivanja, opipivanja, dodirivanja, prateći ritam tucanja, prastaru igru trljanja, ulaženja i izlaženja. Stezala je sve čvršće, klizala ostavljajući bolne linije užitka na mojim leđima. Bolelo je, ali i prijalo. Želeo sam da zaseca dublje, da boli još više. Zato sam nabijao jače. Ona je poskakivala kao ogromni lančić sa džinovskim priveskom obešen oko vrata.

Miran sam bio i ja. Držao sam je u nmaručju, zahvalno je milovao, ne odvajajući se od nje. Nikada se ne bih ni odvojio od nje da nije ustala. Istritila se ispred mene na kolenima, sa glavom zarivenom u krevet, a svojim prstima je raširila polutke, sevnuo je mokri čajni kolutić.

– J… me u guzu. To najviše volim!

Gurni ga polako!

Naravno, to sam i uradio. Očigledno joj je prijalo, jednom rukom mi je milovala jaja, a drugom je trljala svoju pičkicu. Mogao sam da osetim, a i vidim kako joj širim čmar. Nabijao sam ga bez ustezanja, nisam je žalio. Izgleda da joj je to strašno prijalo, podizala se na kolena, trzala se, a onda je guza počela da se steže dok je ona vriskala. Kako je samo svršavala!

– Aaaaahhh… – uzdisala je, dok sam mislio da će joj i pička i guza eksplodirati.

Sav sam se tresao od uzbuđenja, kolena su mi klecala, uhvatio sam je za kukove i počeo silovito da je navlačim na k…. Moja kučkica se sama nabijala sve jače i jače pa sam rukama dohvatio njene sise i počeo da ih mesim štipajući bradavice.

– Aaaa… Uhhh… Uuuu… – stenjala je motajući glavom i lomeći mi ga.

– Svrrr… šavammmm… – jedva rekoh.

Nabio sam svoju k… do kraja i počeo kao lud da punim njenu guzu. Nisam prestajao da je j…, sperma i njeni sokovi su se sada pomešali i počeli da se cede i cure niz moj k… i jaja po nama, a pica samo mljacka sa njenim prstima u sebi.

– Je…… je… me joššš… hoću joššš… – drhtala je kao i njen glas.

K… mi nije spao, polako sam joj nabio prst u picu i počeo da je j…. Ona je još jače zamešaa, uživala je, drhtala i ubrzavala. Stavio sam i drugi prst i sve više joj širio ribicu što je skroz izbezumilo. Bio sam na izmaku snage da opet svršim, pa sam želeo da i nju što pre dovedem do novog vrhunca. K… mi se naduo, bio je tvrd kao kamen. Širio sam joj guzu do pucanja, a picu  sam sve žešće i jače razvaljivao prstima.

– Aaaaa… Jooojjjj… saaaad ćuuuu… Aaaahhhh… Aaaa… – vrištala je.

Pali smo na krevet, Nevena se grčila i vriskala. K… mi je ispao dok joj se čmar još uvek lagano zatvarao i otvarao od orgazma. Niz njene butine pokuljala je beličasta sluzava mešavina moje sperme i njenih sokova. K… mi se tresao, uhvatio sam ga u čaku i zadrkao, a onda je ona opet nasmejana jedva legla na leđa ispred mene.

– Svrši po meni! – gledala me je dok se zadovoljno uvijala predamnom.

To sam i uradio. Stao sam na kolena između njenin nogu i izdrkao ga po njenom telu licu, sisama, pupku. Trljala je svoje telo spermom koju sam prosipao po njoj. Legao sam kraj nje, a ona se ušuškala u mom naručju…

(RBSM RADIO)

 

 

 

 

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ljubav i Strast

OVIM STVARIMA MUŠKARCI NE MOGU DA ODOLE! Kad IM ovo ŽENA uradi VEĆ je u EKSTAZI

Published

on

Zavodljivost žene može da bude jednostavnija nego što se misli. Seksepilnost ne mora da bude „urođena“, ona se razvija prirodnošću i nekim malim trikovima.

Na primer kada žena zna da se nešto muškarcima naročito dopada, onda će to više potencirati.

Sajt Bright Side donosi neke od trikova koje žene mogu da koriste, a muškarcima su neodoljivi.

Kada žena blago ugrize usnu

Usne su često u fokusu pažnje, a kada se lagano ugrize to muškarce može da izludi.

Nežna i negovana koža

Nije ni čudo što su žene još u drevnom Egiptu i u Rimu počele da uklanjaju dlačice i neguju kožu. Znale su da nežna i meka ženska koža može da otvori mnoga vrata.

Visoki rep ili punđa

Iako se za puštenu kosu misli da može muškarcima odmah da zapadne za oko, punđa i rep su frizure koje otkrivaju mnogo toga što ih privlači – uši, vrat, lice, deo leđa i dekolte.

Kada žena nosi košulju muškarca

Kada nosi njegovu odeću, ona poručuje: „Želim da tvoja košulja bude blizu mog tela.“ Muškarac razume da ona ne misli samo na njegovu košulju, već i na njega.

Pogled „preko ramena“

Taj misteriozni pogled preko ramena ima sopstvenu magiju. Nije ni čudo da mnogi raniji reklamni posteri imaju lepoticu koja vas baš ovako gleda.

Samopouzdanje

Kada žena koja ima samopouzdanja i zna da lepo izgleda, uđe u neku prostoriju, odmah privlači pažnju. Ali, samopouzdanje nikada ne treba da bude preterano, jer onda može da iritira.

Gola ramena

Kaže se da ženska gola ramena čine da muškarci žele da ih zagrle i zaštite. Haljine ili bluze koje blago otkrivaju ramena daju izgledu žene seksepilnost.

Lep hod u štiklama

Neke žene ne vole štikle, a neke ne mogu da zamisle jedan dan bez njih. Ali, ako žena odluči da nosi visoke štikle, mora da bude sigurna da može da hoda lepo i lagano. U suprotnom, magija će biti totalno narušena.

Putene usne

Elegancija

Elegancija donosi savršeni balans: ne stavlja u prvi plan žensku seksualnost ali je i ne skriva. Elegancija je celovita slika o ženi, od toga kako se ponaša do ukusa u izboru nakita.

Pegice

Žene ih često kriju, i pokušavaju da ih se oslobode, a pegice mogu da budu divan ukras lica.

Blago pune, svetle usne najpoznatije su obeležje ženske atraktivnosti. Istaknite ih kad god možete, ali nemojte da preterujete.

Prirodna šminka

Previše šminke odbija muškarce. To može da bude mnogo pudera ili rumenila, suviše istaknute oči ili preterano nakarminisana usta. Oni u suštini ne vole šminku na ženskom licu, zato se treba šminkati tako kao da niste stavili ništa. Lagani puder, malo rumenila, samo olovka i maskara, i to je već dovoljno.

Naočare

Iskreni osmeh i smeh

Mnoge devojke plaše se da će im široki osmeh pokvariti sliku. U stvarnosti, nije tako: svi muškarci obožavaju kada žene pokazuju svoje emocije slobodno i otvoreno.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Continue Reading

Ljubav i Strast

PRIČE za LAKU NOĆ – MIRISALA JE TAKO OMAMLJUJUĆE: Već uveliko natopljene gaćice bile su orošene sokovima po rubovima,jedva su je prekrivale, nabubrelu, sočnu, prelepu…

Published

on

Ja sam žudeo za njom.

Jednostavno za njom, potpunom njom. Za njenim prisustvom, njenim mirisom, za mojim opčinjenim pogledom na svu lepotu kojom tako nenapadno sija.

U umu sam često proživljavao scenu kako sedi u mom krilu, postrance, obučena, kako me beskrajno grli svojim rukama oko vrata, kako me golica rasuta kosa, kako osetim njen dah na svom, kako nam se usne i zubi nežno susreću, jezici široko i opušteno prepliću, kako udišem njen vrat, kako me ispunjava njeno celokupno biće.

Od lifta do stana stiskali smo se u hodniku sa komšinicom, starijom gospođom, i njenom unukom. Koračala je ispred mene, tako lako, tako na pogled bezbrižno.

A znao sam da iznutra gori. Da joj kolena klecaju, da grudi hoće da puknu, da joj se grlo suši i da sporadično gubi dah, zajapurena u licu. Ja sam delovao poprilično staloženo, osmehom se ljubazno opraštao sa komšinicom. Shvatio sam da nije sve baš tako po tome što mi je bila potrebna čitava večnost da ubacim ključ u bravu, čini mi se krajnje glupu, nelogičnu i premalu.

Ona je premeštala svoju perce laku težinu sa noge na nogu, sa strane posmatrano skoro pa neprimetno stiskajući i trljajući svoje butine jednu o drugu.

Jedva sam uspeo da zaključam vrata za nama.

Udarac leđima o vrata uzrokovan njenom krhkom žilavošću i željom da me pribije potpuno uz njih. Moje donja usna u njenim zubima. Ubrzano naglašeno disanje na nos dok su nam usta prepuna, isprepletana. U sledećem trenutku, zamagljena tamna mrlja u umu na mestu koje je trebalo da definiše kako se ona našla na radnoj ploči kuhinjskog dela otvorenog dnevnog boravka. Guza joj je bila na samom rubu, ona oslonjena laktovima unazad na hladnu, tvrdu površinu, vrata pognutog ka grudima usled nedostatka prostora i prisustva hladnog zida. Suknjica je već bila podignuta visoko oko struka.

Moje krupne šake su stiskale deo iza kolena, gurale ka nazad i širile te izvajane butine do granica mogućnosti. Obične najlon hulahopke boje kože davale su toj sceni, u kojoj sam iznenada došao sebi, savršenu notu specifičnog dodira kože i najlonki, i specifičnog, tako dobrog i znanog mirisa.

Mirisala je tako omamljujuće! Mirisala je vrelo. Mirisala je vlažno. Već uveliko natopljene gaćice prekrivene zadebljanjem hulahopki bile su orošene sokovima po rubovima. Jedva su je prekrivale, nabubrelu, sočnu, prelepu. Nju!  Ta predivna reč za taj najtananiji, najmističniji, najnežniji deo ženskog bića, toliko glupo korišćena u raznim primitivnim kontekstima.

Njena Ona! Ovisnik sam o Njoj! Navučen sam na Nju! Ne mogu bez Nje! Ne želim bez Nje, bez te najlepše  u Univerzumu! Želim je neprestano! Obožavam je! Obožavam da se ljubim sa Njom! Da, da SE ljubim, ne prosto da je ljubim. Da je jedem, proždirem, gutam, pijem! Ooohhh…

Pokidao sam jednim kratkim trzajem upravo to izraženo zadebljanje najlonki između vrelih, mokrih butina. Raspomamio me je prizor froncli najlona prilepljenih uz unutrašnjost mokrih butina. Tako…droljasto!

Sve vreme držeći je tako raščepljenu, dok je teško disala iščekujući, uronio sam lice u njene mokre svilenkaste gaćice. Dug, glasan uzdah olakšanja nakon dugog iščekivanja ispunio mi je uši, i um.

Zagrizao sam punim zubima i usnama tu tanku klizavu tkaninu zajedno sa vrelom, mirisnom, nabubrelom ispod njih. Vrisnula je. Kao melem na taj kratkotrajni iznenadni bol, zavukao sam dugi jezik ispod tih gaćica, iz kojih je

Ona već napola virila. Ooohhhhh, kako sam lepo, slasno i predano lizao Moju! Cvilela je, stenjala, isturala pubičnu kost gore i napred, da bih je lizao još bolje, još dublje. Gutao sam Njen nektar, jezikom ga izvlačio iz mekih dubina, punio svoja usta i gutao.

Desnom rukom sam grozničavo otkopčavao kaiš i dugme na pantalonama. Već je uveliko virio iz bokserica, a već u sledećem trenutku oslobodivši se ometanja tog parčeta tkanine, poskočio je slobodan, tvrd, modar, nabubreo i isprepletan ispupčenim venama.

Njen, samo njen komad vrelog, debelog, pulsirajućeg mesa. On sam je istog trena pronašao vrelu, sluzavu putanju između njenih nabubrelih usmina. Štrčeći u vis kao kruti jarbol, klizio je duž Nje, razdvajajući te usmine koje se susreću i stapaju u jednoj tački.

U centru njenog uživanja. U malenom dugmetu zadovoljstva. Izraženo nategnutom žilicom sa donje strane sjajnog, glatkog glavića, prelazio je preko njega dok sam posmatrao reakcije celog njenog tela.

Bila je luda od želje! Raspomamljena ženka koja cvili za svojim mužjakom. “Je*i me! J*bi me! Je*e*iiiii!!!!” polurazgovetno je stenjala, pokušavajući sama, veštim pomeranjem svoje karlice, da ga obuhvati, da promeni ugao pod kojim stoji tako krut i njoj u tom trenutku jedino neophodan, i da se navuče na njega. Nisam joj dozvolio. Bila je u položaju u kom sam isključivo ja kontrolisao, nju pre svega, a i samog sebe.

Volim da je izluđujem! Taj sadistički deo moje ličnosti, koji sam tek sa njom otkrio u sebi, koristi svaku priliku da gospodari. Situacijom, njenim telom, a pre svega njenim umom! A ona, većinu svog aktivnog se*sualnog života naviknuta da bude predmet požude, žena koja zavodi, određuje pravila i uživa u svojoj nadmoći nad muškarcima, i ponekom ženom, ostajala je bez daha i bez razuma u svojoj novootkrivenoj podložnosti i prisilnoj poslušnosti.

Palcem sam ga u korenu pritisnuo naniže. Nabubrelim, i od siline erekcije već pomodrelim debelim gl*vićem mazio sam joj vreli, nežni, nestvarno meki ulaz, sve dublje ga istražujući.

Sada je ječala tiho, molila da ga stavim, da ga gurnem dublje, preklinjala. Uživao sam u njenoj lepoti u takvom prizoru.

Gl*vić je već bio do pola u njoj, obema šakama sam joj ponovo razmaknuo butine, gurnuo ih blago u nazad. I ostao tako nepomičan neko vreme. Ludela je, otimala se, pokušavala da se navuče na njega.

Moja predivna kučkica! Bez ikakvog gesta najave, u pola njenog daha ostavljajući je bez glasa i vazduha, silovito sam zario svoj k*rac do samog kraja!

Do samog dna moje najlepše pi*kice. A zatim, kada sam je ispunio celu, kada sam stigao do samog kraja, isturio sam kukove još malo, gurnuo ga još centimetar dublje, i osetio kako joj proširujem sam grlić materice! Vrisnula je! Znala je taj osećaj.

Bio sam na mestu gde nikada pre mene niko drugi nije bio. Izluđivala me je ta spoznaja, još od prvog puta kada smo to oboje doživeli.

Opet sam ostao nepomičan neko vreme. Grudi su joj se nekontrolisano brzo podizale i spuštale, dahtala je od uzbuđenja, kratkotrajnog bola, iščekivanja. Zatim sam je, prosto i jednostavno, tucao. Žestoko, tvrdo, duboko, bez zastoja, u ujednačenom silovitom ritmu, poput mašine sam joj ga nabijao.

Pomerao sam je celu čvrsto je držeći za bokove. Obožavam njen glas. Kada šapuće, kada se smeje, kada umilno priča, kada se ljuti, kada detinje nestrpljivo objašnjava ili zapitkuje…kada je promukao od ubrzanog disanja, suvog grla, nagomilane želje, strasti…kao što je sada!

Shvatio sam da joj je sigurno sada već previše neudobno u tom položaju. Izvadio sam ga iz Nje i kratko uživao u lepoti Njene rascvetalosti.

 

Podigao sam je, tako laganu, sa tog radnog dela, i u trenutku sklopivši u glavi sledeću scenu, nogom pomerio maleni tabure na podu korak bliže zidu na kom je gospodarilo veliko ogledalo.

 

Spustio sam joj stopala na pod, obgrlio od nazad, desnom rukom ščepao za bradu, za celu donju vilicu i okrenuo je ustranu.

Lagano je približila lice svom odrazu, prodirući u sopstveni pogled. Potražila je i moje oči u odrazu, fiksirala ih i razvukla svoje usne u kurvanjski osmeh. Voli kada je dovedem do tog stanja, kada probudim tu drolju, kurvu, kučku u njoj.

Voli da me gleda tim pogledom, da se poigrava u toj ulozi, znajući koliko me to mentalno razbija. Isplazila je svoj vragolasti jezik i dotakla glatko, hladno staklo, oprezno, ispitivački. Zatim još jednom. Zatim ga je razvučenim opuštenim jezikom polizala i uključila u igru i svoje lepe usne. Počela je zaneseno da ljubi ogledalo, da ljubi sopstveni odraz, da se ljubi sa samom sobom. Grabio sam je za bokove sve čvršće, ne dopuštajući joj i najmanji pokret. Sve žešće sam je j*bao!

Toliko ga silno nabijajući u njenu oteklu rasturenu pi****kicu da je u jednom trenutku vrisnula: “Boli me…ti k*rati monstrume!” Taj vapaj i spoznaja da je boli dok je je*em, dok joj rasturam pokrenula je u meni nezaustavljivo popuštanje sopstvene kontrole.

Prišao sam njenom licu sa strane, i dalje je čvrsto držeći pokornom svojom skupljenom šakom punom njene kose na potiljku. Priljubio sam njeno lice ogledalu. Držao sam vreli, od njene sluzavi, pulsirajući  drugom šakom i nategao modru kožicu do granice pucanja. Prislonio sam ga uz njena vrela usta preklopljena odrazom istih tih usana u ogledalu…

Pokuljalo je iz njega. Prvi mlaz eksplozivan i jak, skliznuo je o glatku staklenu površinu završivši delom u tim željnim ustima. Ostali mlazevi vrele, guste, mirisne sp*rme razlivali su se i razmazivali po staklu, njenim usnama, isplaženom jeziku. Slivali se niz ogledalo i njenu bradu. Lizala je pohotno sve! I ogledalo, i gl*vić, njega sve do samog korena.

Gutala ga je celog, halapljivo, gladno, trzajući se nekontrolisano i ne potpuno prisutno dok su je sustizali i preplavljivali talasi snažnog or*azma izazvani kratkim pritiskom sopstvenih prstiju na nabubreli, otekli klit*ris!

Srušili smo se jedno kraj drugog. Bez trunke snage za bilo šta, pa i za reči…

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Continue Reading

Ljubav i Strast

PRIČE za LAKU NOĆ – BILA SAM NAPALJENA KUĆNA POMOĆNICA: Uživala sam dok me je obrađivao svojom velikom, debelom

Published

on

Jedno veče je moj domaćin, da ne kažem gazda, došao oko 19 sati sa jednom prezgodnom damom, četrdesetih godina, i direktno se popeli na sprat, u dnevni boravak. On nije znao da sam ja ostala da ispeglam gomilu veša, koji sam potom nosila i slagala u garderober.

Njih dvoje su ćaskali i čula sam uskoro zvuk poljubaca i njenih uzdaha. Kroz glavu mi je proletelo šta sledi i da ću napraviti neprijatnu situaciju, budu li me uhvatili tu u sobi. Zatvorila sam se u garderober i bukvalno prestala da dišem. Sama prostorija za garderobu je imala vrata na hodniku, kao i na spavaćoj sobi, drvena, rešetkasta, kroz koja se u sobi videlo – sve…Njih dvoje nisu gubili vreme…

Počeli su da se svlače, ljubili su se strasno, ne skidajući ruke jedno s drugog. Ona je bila prezgodna, male grudi, uzan struk, kao izvajana! San svakog muškarca…A on… Njega sam vidjala svaki dan ali je jako dobro izgledao bez odeće. Onako, u boksericama. Za sredovečnog muškarca u 50 – im. Ona se, vidno uzbudjena, spustila do njegovog, pa mogu slobodno da kažem, ogromnog k*rca. Najpre ga je samo nadrkavala, gledajući ga direkt u oči. A onda… Onda ga je uzela u usta.

Bio je prilično velik i pomislila sam da mi ne bi bilo dobro od njega da udje u mene! Videla sam kako on uživa u tome dok mu ona puši, držeći je za kosu. To je trajalo, meni se činilo, satima… On se nakon toga ispružio na leđa, dok ga je ona opkoračila, nudeći mu svoju pi*kicu.

Zagnjurio je svoje lice u nju i halapljivo krenuo da je liže i sisa, dok je ona stenjala i molila ga da ne prestaje. Zatim je, samo skliznula svojom prelepo zadnjicom do njegovog k*rca, i nabila se na njega, sve do samih jaja, uz glasne uzdahe. On je držao za dupe obema rukama i pratio njen ritam…Male grudi su joj poskakivale, dok je ona neumorno, zadovoljavala sebe, a i njega, vešto mešajući. Posle nekog vremena, pomerio ju je u stranu, namestio na sve četiri i ušao otpozadi.

Ovo je bilo žestoko, nabijao se u nju iz sve snage, ona je glasno jaukala, ali se videlo da joj prija j*banje u guzu. Uz malu bol. Prvo je držao za bokove, a onda desnom rukom uhvatio za kosu i malo trgao unazad, što njoj nije smetalo. Držao ju je za kosu i nabijao se u nju! Čulo se ritmičko lupanje tela o telo i uzdisanje.

Sledeća poza je bila sa strane, pa klasična, meni najdraža. Napalila sam se gledajući ih, moram da priznam. Kroz moje telo je strujala neka čudna struja…Mahinalno sam raskopčala farmerice i gurnula ruku dole i počela da se mazim zamisljajući sebe na njenom mestu. Ne znam koliko je trajalo dok on nije svršio, ne vadeći svoj k*rac…

Potom su ustali, i na moju ludačku sreću, pošli put kupatila, što sam ja iskoristila da se, neopažano izvučem iz plakara. Otad je prošlo skoro mesec dana. Ista rutina, posao i uglavnom korektan odnos njih dvoje prema meni i obratno.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

ZAPRATI NAS NA FACEBOOK

October 2021
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala

error: Content is protected !!