“BILA JE SVA KRVAVA, NISAM ZNALA GDE VIŠE DA BRIŠEM KRV” Svinja ranije napala i čoveka kod Aleksinca, NJEGA POJELA CELOG!

0

Rođaka žene iz Aleksinačkog Bujmira koju je juče napala svinja, u razgovoru za Kurir, ispričala je šta je zatekla kada je došla u porodični dom ove porodice nakon jezivog napada koji je preživela žena S. R. (67)!

 

 

– Ja sam njena bliska rođaka, kada se sve ovo dogodilo, zvali su me da im pomognem, kako bismo je presvukli i ubacili u kola za bolnicu. Ona je imala svuda povrede, najviše na glavi, sva je bila krvava, a ja više nisam znala gde pre da brišem krv – rekla je Nataša Stanojević, rođaka povređene žene.

Kako je rekla naša sagovornica, njena rođaka je bila u stravičnom stanju, a oni su joj pomogli koliko su mogli i brzo je odvezli u bolnicu.

 

 

POVREĐENA S. R.

 

 

– Kad sam došla imala sam šta i da vidim, sva je bila iscepana, lice, telo, sve… Pomogli smo koliko smo mogli, ubacili je u kola i odvezli za bolnicu – ispričala je ova rođaka.

 

Inače, za Kurir je o ovoj drami govorila i snajka povređene žene kada je opisala ceo nesrećni događaj.

 

– Moju svekrvu je napala svinja i nanela joj teške povrede, ona je odmah prebačena u Klinički centar Niš, gde je zbrinuta, ali trebalo bi danas u toku dana da je vrate u bolnicu u Aleksincu. Kažu da je stanje za sada stabilno – rekla je za Kurir Jelena, snajka povređene žene, koja je vidno potresena.

 

 

JELENA R, SNAJKA POVREĐENE ŽENE

 

 

S druge strane, meštane Aleksinčkog Bujmira uznemirio je ovaj događaj, pogotovo što ovo nije bio usamljen slučaj, te su podsetili na još jedan ovakav događaj kada je svinja napala i usmrtila čoveka iz njihovog kraja.

 

 

 

– Pre desetak godina u selu Donji krupac, to je selo naspram Bujmira, svinja je pojela celog čoveka! On je ušao da je nahrani i ona ga je oborila i presekla mu neke arterije tako da je čovek zanemoćao. Na sahrani su ostale neke kosti od čoveka. To su imali da sahrane – pričaju meštani sela Aleksinački Bujmir.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:             INSTAGRAMU               I             FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *