Connect with us

Ispovijesti

Bila je princeza domaćeg PODZEMLJA: Saša otkrila TAJNE mafijaša 90-tih – evo kako su UBIJANI

Published

on

Koje su pesme naručivali, kako su živeli pre bogatstva, ali i kad su počela ubistva, ispričala je miljenica kriminalnog miljea devedesetih Saša Krajnc.

“Neki pričaju da sam mafijaška drolja, bezobzirna ku*ka koja zarađuje na mrtvima, samo zato što sam dane i noći provodila sa Giškom, Šijanom, Ašaninom. Ma i pisalo se svašta o meni, ali fotografije su uglavnom bile lepe, a to je najvažnije, zar ne”, rekla je svojevremeno Saša Krajnc, nekadašnja “princeza podzemlja”. Jedina žena koja je žestoke momke iz devedesetih zaista poznavala. Jedina žena koja kupuje samo parni broj ruža jer njih, svoje prijatelje iz podzemlja, sada posećuje samo na groblju.

Zvali su je “Mala”, bila im je, kako kaže, uvek na prvom mestu, osiono derište za koje bi ubili da je trebalo. Vaspitavali su je i razmazili. Tako je bilo pre i posle bogatstva koje su stekli radeći u inostranstvu i za Državnu bezbednost.

Upoznala ih je u teretani sa 18 godina, a u društvo ju je uveo Darko Ašanin, prvi srpski bos i pokretač saradnje kriminalaca sa DB-om.

“On me je najviše razmazio, ali i vaspitavao. Sećam se kako smo se jednom sporečkali u klubu NANA u gluvo doba noći. Demonstrativno sam izašla i legla na masne šine ispred. Obezbeđenje je ušlo kod Darka i reklo mu šta se dešava, a on je samo odgovorio: “Pa, prvi tramvaj kreće tek za dva sata, neka je, neka leži””, otkriva Saša.

Bila je ratoborna plavuša, odrasla bez oca. Spremna da se potuče sa svakim ko je pogleda. I našli su se. Ona je u njima videla autoritet koji nikad nije imala. Oni u njoj klinku o kojoj će brinuti.

“Upoznala sam ih pre sjaja i bogatstva, kada nismo imali para. Sećam ih se iz perioda kada niko nije imao kola, pa su pozajmljivali fiću od moje mame da bismo mogli u grad. Do diskoteke smo išli autobusom, a na utakmice peške. A čim su malo ušli u pare, sve je počelo da se vrti oko njih”, priseća se Saša.

Čim bi ušli u kafanu, muzika je morala odmah biti za stolom momaka iz podzemlja.

“Bili su boemi i svi su imali neke svoje pesme. Darko Ašanin je stalno naručivao pesmu “Banjaluko i ta tvoja sela”. Vrteli su pesme Zorana Kalezića i hitove devedesetih. Obožavali su “Plavi moj safiru”, a meni su naručivali “Topla zima, plava žena””, otkriva ona.

Posle noćnog izlaska po zemunskim kafanama, odlazili bi kod Arkana u poslastičarnicu.

“Arkan je bio neki vrh svega kod nas, po organizaciji i novcu. Kod njega su se svi skupljali: crnogorsko podzemlje i krem beogradskog kriminala. Sve zajedno, kriminalci visokog ranga. Bio je ćutljiv čovek, veliki šmeker koji se nije mnogo isticao”, seća se Saša.

“Imao je smešnih upadica, kao što je bila ona kad smo Vesko, Darko, Slavko i još nekoliko nas došli rano kod njega u poslastičarnicu. Sedeli smo i jeli žito. Kada nas je video, rekao je: “Gde ste noćobdije? Šta je, jedete žito? Da li je to neki parastos ovde?”, na šta smo svi počeli da se smejemo” – dodaje.

U teretani je sretala Legiju, kog takođe pamti kao ćutljivog i povučenog.

“Pre treninga smo ga viđali kako pretrčava Brankov most po 5-6 puta, a to mu je bilo samo zagrevanje. I onda dođe u teretanu i odradi trening. Lepo je izgledao, ali nije bio nešto druželjubiv, ni napadan. Više povučen i okrenut sebi”, kaže Saša.


Mnogo otvoreniji bio je Aleksandar Knežević Knele.

“On je bio klinac pun elana, sav kao na struju, harizmatičan, pozitivan. Proveo je na ulici godinu dana i stradao. Ostala sam u dobrim odnosima sa njegovim ocem koji je jako teško podnosio sva suđenja za ubistvo njegovog sina. Naročito to što je slučaj proglašen zastarelim”.

Posebno blizak odnos imala je sa Đorđem Božovićem Giškom, osnivačem paravojne formacije “Srpska garda”. Prvi susret sa njim desio se u poslastičarnici.

“Sedela sam sa bratom i društvom, i odjednom je ušao meni nepoznat muškarac. Poslao je konobaricu za naš sto da nas pita da li imamo nešto protiv da nam pošalje piće. Posle toga nam je prišao, a onda se pola sata izvinjavao mom bratu što nas ometa. Pozvao me da se vidimo isto veče i pristala sam”, kaže ona.

Ali, Giška je ubrzo saznao da je Saša bila u vezi sa muškarcem kog je on poznavao, takođe iz podzemlja i tog trenutka – njihov odnos stao je samo na jakom prijateljstvu.

“Bio je gospodin čovek sa manirima, obišao je svet, govorio nekoliko jezika. Cela njegova soba bila je u knjigama, od poda do plafona, na svim jezicima koje je govorio. Naučio ih je putujući i boraveći u zatvorima. Pričalo se i da je držao predavanja zatvorenicima, učio ih jezicima”.

U nekoliko situacija joj je pomogao, možda čak i sačuvao život.

“Nekako sam ušla u problem sa Crnogorcima koji su bili jaki kriminalci. Slučajno smo se sreli posle ubistva Andrije Lakonića u NANI i oni su počeli mene da uvlače u sve to, da nalaze neku moju krivicu u svemu. Ali, naišao je Giška i zapušio im usta, a mene kao dete izveo napolje i odveo kući”, priseća se Saša.


Kaže da nije bila upoznata sa njihovim poslovima, da su pare zarađivali u inostranstvu, a ovde dolazili samo da ih troše. Tek u neko zrelo doba počeli su da pokreću biznis, ali tada su ih već ubijali.

“Pamtim ih kao dobre ljude, spremne da pomognu uvek – od pomeranja šifonjera u kući, do toga da ne idem po kiši sama. Daleko bilo da neko pokuša da me zlostavlja ili provocira. To nisu dozvoljavali nikad. Pomagali su mi oko svega što je trebalo mojoj majci, svraćali kod nas na kafu kad su bili u prolazu. S druge strane, bilo je i stvari koje su mi zabranjivali. Nisam smela da idem sama u kazino, da se vozim s nekim nepoznatim, ili primam pića od nepoznatih ljudi”, priseća se sa tugom u glasu.

I dok je devedesetih većini bilo teško zbog inflacije i rata koji se spremao, Saša i njeni prijatelji iz podzemlja noću su ludovali, iako ih je Državna bezbednost tad uveliko vrbovala.

“Ponašali smo se bahato, ne znam ni sama koliko smo plata trošili za jednu noć po diskotekama. DB ih je vrbovao zbog nekih gluposti koje su ovde pravili i onda su ulazili u službu da ne bi ležali u zatvoru. Ali, to je karta u jednom pravcu. Ubijani su čim bi odbili poslušnost”, priča Saša dok joj se pogled polako muti.

Usledila su ubistva. Umesto u diskoteke, Saša je jednom nedeljno odlazila na sahrane. Nekada i mnogo češće.

“Jedva sam preživela te godine. Iz sjaja, izlazaka i ludila, odjednom su počeli jedan po jedan da nestaju. Svaki čas mi je deo srca otkidan, tu nije bilo kraja. U nekom trenutku ubijali su jedni druge, ali tako je verovatno moralo”.

Darko Ašanin, koji joj je do tada povlađivao u svemu, sada se našao u situaciji da je uči kako se treba obući za sahranu.

“Govorio mi je da je sahrana poslednji ispraćaj nekoga i da za to treba da se doteraš kako bi ispoštovao onog koji je umro. Stalno mi je ponavljao da treba da se obučem kao da idem na izlazak sa tim prijateljem. A kada smo se vraćali sa sahrana, razgovarali smo o tome ko je sledeći. I znali smo. Uvek smo znali ko je sledeći”, priča dok joj glas podrhtava.

“Stalno su bili na oprezu i čim se opuste – ubijani su. U to vreme nisu uzimali telohranitelje, nego su spavali svi sa pištoljem, menjali adrese, automobile. Nedostajalo mi je tad ono vreme kad smo bili bez novca, jer smo bili čistijeg srca i iskreniji. Posle smo imali puno para i to se sve pokrivalo novcem, sve se kupovalo, čak i policija”, priča ona.

Oni su morali da brinu o svom životu, i da čekaju u redu za metak. A ona? Ona je morala da se izbori sa njihovim smrtima. I tada je počela da seče ruke žiletom. Da krene krv, da bude lakše.

“Ja za to kažem da sam otvarala škrge. U tom trenutku mi jeste pomoglo, ali su mi ostali ožiljci da me svakog dana podsete na svakog od njih. Sekla sam i vene posle smrti mog muža, Daniela Išljemovića”.

A on je bio mlad, brz, uvek naoružan i ekstremno opasan. U svakom trenutku kao tempirana bomba. Takvog su ga svi znali i zazirali od njega.

“U kući je bio najbolji i najmekši na svetu, nije dozvoljavao da budem dva metra od njega, niti da bilo šta radim. Kad je bio bolestan, morala sam da ležim sa njim u krevetu. Venčali smo se kad je bio u zatvoru, da bih mogla da mu dolazim u posete”.

Njen automobil je u to vreme često obijan.

“Policiji verovatno nije odgovaralo što sam mnogo čačkala, pa su mi često dolazili kući. Zato sada imam malo fotografija iz tog perioda jer su mi sve nosili. Čak kažu da je jedno vreme bilo lakše da prate mene jednu jer se znalo da ko kod od njih dođe iz inostranstva – prvo svrate kod mene. Prateći mene jednu, pratili su sve njih”.


Saša je bila u vezi i sa Veskom Vukotićem, koji je, podsećamo, označen kao izvršilac prvog mafijaškog ubistva u Beogradu u klubu “Nana”, u martu 1990, kad je likvidiran Andrija Lakonić.

Saša i Vesko družili su se sa Darkom Ašaninom i Slavkom Mijovićem i često su bili ili u Arkanovoj poslastičarnici ili kod Mije u Paladijumu. To su bila dva mesta koja su smatrana “crnogorskim ambasadama” u Beogradu, gde su se žestoki momci okupljali i nekad kockali.

“Moji žestoki prijatelji su imali svako svoju sferu rada. Dok se nisu sudarali, to je bilo dobro”, kaže Saša.

Ljubu Zemunca nikada nije srela, ali on joj je bio, kako kaže, najveći idol. Iako je bila dete kad je poginuo, pobegla je iz škole da bi mu otišla na sahranu. I danas mu odlazi na grob.

“Svi oni zajedno imali su više srca od ostalih, hrabrosti da žive takav život. Bili su rođeni za to vreme, sigurna sam da se u ovom ne bi snašli”.

Nakon svega toga, kad je sahranila i poslednjeg prijatelja, živela je u Grčkoj i Parizu. Po povratku, radila je u Urgentnom centru, na neurohirurgiji.

“Taman sam se malo oporavila i onda sam počela da radim na mestu gde je mnogo njih umrlo. Brzo sam napustila Urgentni jer sam imala previše smrti za ovaj jedan život, to je bilo teško za preživeti”.

Živi u Zemunu, tamo gde je sve i počelo. Tamo gde je doživela najveću sreću i najveće tragedije. Iako kaže da je devedesete ostavila iza sebe i da joj deluju kao neki prošli život, vidim joj u očima da ne prođe dan da se ne seti svojih prijatelja.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook


Facebook

Share on pinterest


Pinterest

Share on twitter


Twitter

Share on linkedinLinkedin

Ispovijesti

DOK SU DECA U ŠKOLI, ONA SE SNIMA ZA SAJT ZA ODRASLE: Šokantna ispovest majke o radu u erotskoj industriji, kažu joj da je se porodica gadi! (VIDEO)

Published

on

Jedna majka iz Velike Britanije napustila je posao u administraciji kako bi zarađivala putem sajta za odrasle.

 

Jedna majka iz Velike Britanije, koja se predstavlja kao Kira-Tia, napustila je posao administrativne radnice i otvorila nalog na platformi za odrasle Only Fans. Kako objašnjava, dok su joj deca u školu, ona prodaje svoj erotski sadržaj na ovom sajtu i od toga zarađuje novac.

Kada je počela pandemija koronavirusa Kira je našla način kako da dodatno zaradi. Tada je i počela sa objavljivanjem golišavih fotografija i snimaka na pomenutom sajtu. Sada govori o tome kako balansira između majčinstva i svog novog posla.

 

 Objavljivanje fotografija i snimaka mi oduzima dosta energije i vremena. Definitivno nije tako lako zaraditi novac kao što ljudi misle. To je zapravo kao i svaki posao, što više u njega ulažete, više ćete i dobiti – objašnjava ova dvadesetpetogodišnja majka za Dejli Star.

Ona objašnjava i kako je za njen novi posao ključno samopouzdanje.

 

 Morate da imate samopouzdanje i da naučite kako da kritike ne primate k srcu, već da ih ignorišete. Ukoliko budete reagovali na osude, nećete dugo izdržati. Svaki moj dan počinje uobičajeno. Ujutru sam samo majka svojoj deci i činim sve oko njihovog spremanja za školu. Kada odu na nastavu radim svoj posao na sajtu – objašnjava ova netipična majka.

 

Ipak, kada su joj deca kod kuće, tada mora drugačije organizovati svoje vreme za rad na OnlyFans platformi.

–  Kada su deca slobodna, većinu vremena provodim sa njima. Ipak, u toku dana odvojim dva, tri sata za snimanje. Tada se oni igraju sa ocem, a ja mogu da obavljam svoj posao – kaže ona.

Tijin put ka modelu na sajtu za odrasle nije bio tipičan. Sve je počelo kada se snimala kamerom kako bi vratila narušeno samopouzdanje nakon dva porođaja.

 

 Nisam počela odmah sa OnlyFans, prvo sam napravila profil na Reditu i to samo zbog podizanja samopouzdanja. Kada sam dobila decu, nisam bila zadovoljna svojim telom, prijala mi je pažnja drugih. Sve više njih me je pitalo da li imam profil na OnlyFans i tako sam i sama došla na ideju da krenem tim putem. Shvatila sam da ljude zapravo privlači moje telo i da sam i dalje seksepilna. To je sjajno uticalo na mene, sada se više ne stidim da obučem haljinu ili usku suknju kada izlazim iz kuće – otkrila je Tija.

Uprkos tome što je njeno samopouzdanje sada poraslo, ali i saldo na bankovnom računu, ne smanjuje se broj onih koji je osuđuju zbog posla kojim se bavi.

 

 

– Bilo je onih koji su mi govorili da nisam lepa i da im nije jasno kako neko plaća da vidi moje golo telo. Kažu mi i da sam užasna majka i da ne razumeju kako ću svojoj deci objasniti čime se bavim. Bilo je i onih koji su mi pisali da će me se deca gaditi. U početku mi je zaista bilo teško da čitam takve komentare i dosta je uticalo na mene, međutim, kako vreme prolazi naučila sam da ih potpuno ignorišem – objašnjava ova mlada majka koja smatra da je osuđuju jer oni koji nemaju hrabrosti da rade isto što i ona.

Kira kaže kako je od rada na sajtu za odrasle sebi omogućila bolji život. Kupila je veću kuću, nova kola i stvari za svoju decu. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook


Facebook

Share on pinterest


Pinterest

Share on twitter


Twitter

Share on linkedinLinkedin

Continue Reading

Ispovijesti

Marija sa 16 godina upoznala 40 godina starijeg muškarca i udala se: Jednu stvar nikako ne može da shvati

Published

on

Pored Marije, i njen suprug Nikson se susretao sa brojnim kritikama, pogotovo zbog činjenice što je svoju sadašnju suprugu upoznao dok je bila maloletna

 

Zbog svoje veze sa čak 40 godina starijim muškarcem, Marija Eduardo Dijas (23) se konstantno susreće sa ružnim komentarima na društvenim mrežama.

Vezu sa Niksonom je započela kada je imala 16 godina, a on 57 i sada imaju i zajedničko dete. Maria kaže da ne može da razume nepoštovanje i osuđivanje sa kojima se njena porodica susreće otkako je napravila TikTok profil i objavila vesti o njihovom venčanju i dolasku deteta.

 

– Čak sam zamišljala da će postati viralan, ali na pozitivan način. Da će biti ljudi koji će misliti: “Gle kakva lepa ljubavna priča…”, ali to se nije dogodilo. Lako je suditi kad ne znate celu priču. Jako smo srećni i uspešni, izgradili smo predivnu porodicu. Niko nema pravo da nas omalovažava. Živela ljubav! Volite se! Prestanite da širite mržnju i zlo – ispričala je Marija.

 

Pored Marije, i njen suprug Nikson se susretao sa brojnim kritikama, pogotovo zbog činjenice što je svoju sadašnju suprugu upoznao dok je bila maloletna.

– Ništa od ovoga nam ne smeta. Zajedno smo se suočili sa mnogo gorim stvarima, a Marija je uvek bila uz mene, pomogla mi je da savladam sve negativno i davala mi je snagu da nastavim da se borim. Ja nisam bogat, iako mnogi kažu da jesam i da Marija želi finansijsku stabilnost. Sa njene strane nikad nije bilo interesa za novac – ispričao je Nikson.

Video o venčanju para, koji je sada već izbrisan, prikupio je na stotine negativnih komentara.

“Ovo je tako neprijatno na toliko različitih načina”, “Šesnaest godina? To su učinci normalizacije pedofila u društvu. Ne, nije normalno da mator čovek bude sa devojkom od 16 godina”, bili su samo neki od komentara.

 

Par se prvi put upoznao 2015. godine kada je Nkson radio kao fotograf. Marija mu je na Fejsbuku poslala poruku kako bi fotografisao pevače u klubu u kojem je radila u to vreme. Brzo su postali prijatelji i zajedno su odlazili u bioskop i restorane, sve dok Marija nije shvatila da je zaljubljena u Niksona i da sanja da ga poljubi. Otkako su se upoznali, par se suočio sa predrasudama svoje porodice i prijatelja koji nisu odobravali vezu.

 

Međutim, neke od ovih napetosti su se smanjile nakon što je Marija podržala svog supruga tokom lečenja raka creva 2018. Mlada žena rekla je da joj je suprug bio ogromna podrška u životu, objašnjavajući da joj je susret s njim popravio raspoloženje i pomogao da prestane sa lekovima za depresiju, na čemu mu je njena porodica zahvalna. Marija je rekla kako je njen suprug “super tata” i bio je tu tokom cele trudnoće.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook


Facebook

Share on pinterest


Pinterest

Share on twitter


Twitter

Share on linkedinLinkedin

Continue Reading

Ispovijesti

DOK SE ZABAVLJAO sa EMILIJOM SAZNAO SAM DA ima JOŠ PET MUŽEVA pored NJEGA – ALI tek kad JOJ je skinuo GAĆE trebali ga priključit na INFUZIJU OD ŠOKA

Published

on

Emili Horn je zavela Vejna Harpera u bolnici posle operacije, a u tom trenutku je imala 5 muževa i 2 puta je bila u zatvoru zbog bigamije.

 

Emili Horn (43) najveća je britanska poligamistkinja koja je čak 2 puta bila u zatvoru zbog tog prekršaja, ali je ni to nije sprečilo da muževe menja kao čarape. Ona je u međuvremenu našla i novog dečka, Vejna Harpera (43), sa kojim je provela godinu i po dana u vezi, ali koji ju je na kraju ostavio jer ga je prevarila. Harper je potom celu verziju odnosa sa njom ispričao za San, otkrivši neverovatne detalje o odnosu koji mu je iz korena promenio život.

– Emili sam upoznao u bolnici. Imao sam tešku povredu glave nakon pada sa bicikla, a ona je bila tu zbog operacije. Zbližili smo se. Delovala je lepo, vitko, inteligentno i seksi, i pomislio sam šta bi više čovek mogao da poželi – započinje svoju priču razočarani Vejn.

 

 

 

 

Kako je istakao, nije ni slutio da se iza Emili krije neverovatno ljubavno iskustvo.

– Znao sam da nema gde da se vrati po izlasku iz bolnice, pa sam joj predložio da se useli u moju porodičnu kuću, što je ona prihvatila. U jednom trenutku mi je rekla da mora da mi prizna da iza sebe ima više brakova. Priznala mi je da se 5 puta udavala i da se ni od koga nije razvela, ali me je ubeđivala da mi je verna pa sam rešio da ostanem sa njom. Potom mi je priznala i da je glumila u “filmovima za odrasle”, a jasno mi je što je preskočila mnoge druge bizarne detalje – nastavlja priču Vejn.

Ispostavilo se da se Emili početkom devedesetih udala prvi put i brak je potrajao svega 3 meseca. U naredne 3 godine se ponovo udala, a da se prethodno nije razvela od prvog muža. Onda bi tako uvek naišao neko nov sa kim bi uplovila u brak, a da se prethodno nije razvela ni od jednog partnera.

Emilina celokupna priča isplivala je u dokumentarcu Kanala 4 i to sa nazivom “Bigamijska nevesta: Mojih 5 muževa”. Ispostavilo se da je ona 2004. godine bila u zatvoru na 6 meseci zbog bigamije, a kao daa joj to nije bilo dovoljno pa je iza rešetaka zbog istog prestupa završila i 2009. Tada je odležala 10 meseci i dobila još 2 godine uslovno.

 

– Emili i ja smo bili zajedno 18 meseci, koliko je i živela pod mojim krovom. Čak je se i moj otac seća. Onda sam saznao da me je prevarila i ostavio sam je, a tačan broj muškaraca saznao sam tek kasnije – istakao je Vejn.

Emili se zvanično venčala 5 puta, a takođe je sa šestim partnerom imala i lažnu ceremoniju venčanja, kao i brojne verenike u međuvremenu. Ona je čak, dok je bila verena za jednog muškarca, otišla na odmor gde se čak dvaput puta venčala, tako da se čini da je ova žena uspevala sve da postigne.

U dokumentarcu se, inače, pojavljuje veći broj njenih partnera koji su otkrili na koji način ih je ona držala uz sebe i zbog čega se nijedan od njih nije razveo od nje.  (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook


Facebook

Share on pinterest


Pinterest

Share on twitter


Twitter

Share on linkedinLinkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala