Bila je jedna od NAJLEPŠIH Srpkinja, a onda je UHAPŠENA zbog užasne stvari: Danas ne liči na sebe (FOTO)

Katarina Rebrača je nekadašnja manekenka i voditeljka. Tokom prve decenije ovog veka važila je za jednu od najzgodnijih i najlepših Srpkinja.

O njoj su maštali mnogi muškarci, a onda se naša u centru skandala kada je optužena za pljačku.

Naime, Katarina je 2006. godine osnovala humanitarni fond za prevenciju raka dojke, a 2010. godine uhapšena je pod sumnjom da je sa majkom Sandrinom Bogunović i još dve saradnice u periodu od 2006. do 2010. godine novac koji je dobijala od donatora trošila za lične potrebe. Taj novac je trebalo da bude utrošen na edukaciju i informisanje žena o prevenciji raka dojke, te kupovinu medicinskih aparata poput mamografa.

Katarina je u pritvoru bila šest meseci, tokom kojih je optužena za zloupotrebu službenog položaja. Rebrača je, navodno, pribavila sebi protivpravnu imovinsku korist više od 22.5 miliona dinara.

Foto: ATA images/ M.M.
Katarina Rebrača danas

Suđenje nekadašnjoj manekenki trajalo je do 2018. godine, kada je osuđena na dve godine i 10 meseci zatvora.

Međutim, godinu dana kasnije Apelacioni sud ukinuo je prvostepenu presudu Katarini Rebrači, te je naloženo da se ponovi suđenje pred Višim sudom. Sud je 2018. godine prestao da goni Katarininu majku za saučesništvo.

Osim što je od tada prilično pala u očima naroda, Rebrača se i fizički dosta promenila, te više gotovo da ne liči na sebe.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)