BESNA KAO RIS INDIRA RADIĆ OŠIŠALA SVOG PARTNERA! Pevačica poludela od ljubomore!

Ljubavni i poslovni odnos između Indire Radić i Gorana Ratkovića Raleta prekinut je tako što je pevačica u naletu besa i ljubomore ošišala kompozitora dok je on spavao!

Prema rečima našeg izvora, ovo se desilo 2014. godine, a razlog za svađu je taj što popularna pevačica nije mogla da podnese činjenicu da Rale želi da sarađuje i s drugim estradnim umetnicima, a ne samo s njom.

Pre toga, dok je karijera Indire Radić bila na vrhuncu, on joj je bio menadžer, producent i kompozitor i nije hteo da pravi muziku ni za koga drugog osim za nju.

– Odnos Raleta i Indira sve vreme je bio turbulentan, svađe, razmirice, teške reči bile su česte. Mislim da su poslovni odnos počeli krajem devedesetih, a ubrzo su otpočeli i ljubavnu vezu, koja je trajala i pored toga što je Ratković bio oženjen. Upravo je on zaslužan, zajedno s Marinom Tucaković, za Indirine najveće hitove sa albuma “Zmaj” iz 2004, kao i sa narednih ploča. Dok je ljubav relativno dobro funkcionisala, posao nije trpeo, ali s vremenom su počele svađe, pa su oni raskinuli 2009, a posle nekoliko meseci su obnovili vezu – navodi naš sagovornik i dodaje:

– Rale i Indira Radić su imali žestoku svađu jednu noći, verovatno su oboje bili popili, emocije su bile pojačane, pa se to pretvorilo u fizički obračun. Tačnije, nakon verbalnog sukoba Rale je otišao na spavanje, a Indira je dohvatila makaze i ošišala ga! On to nije ni primetio dok se nije probudio sutradan. Indira je prestala da mu se javlja nakon toga, a posle dva meseca u medijima su se pojavile njene fotografije s novim emotivnim partnerom, koji se takođe zvao Goran. Čuo sam da su se Rale i Indira opet pomirili pre nekoliko godinu, ne znam koliko je to pouzdano. – ispričao je izvor.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin