“Besan sam i ne VERUJEM im”: Kada je čuo čime mu tašta hrani ćerku (6), ZABRANIO joj je da je viđa

“Besan sam i ne VERUJEM im”: Kada je čuo što mu je ta hrana hrani ćerku (6), ZABRANIO joj je da je viđa

“Tašta se žalila na hranu koju šaljem”

 

 

Ovaj otac rešio je da zabrani tašti da vidi svoju unučad, a razlog je izazvao pravu buru na društvenim mrežama.

 

– Ja sam udovac i živim sa šestogodišnjom ćerkom koja je vrlo izbirljiva u pogledu jela. Oduvek je bio takva, situacija se pogoršala otkako joj je umrla majka. Obožavala je majčinsku kuhinju i sada odbija da jede bilo šta drugo.

 

Zato sam rešio da naučim da rekreiram neku od jela koja joj je majka spremala.

 

Nedavno sam počeo da radim i moja tašta čuva ćerku tri dana nedeljno. Uz to uskače i moja sestra, tako da se snalazimo. Uvek pripremio hranu za ćerku pre nego što je odveden kod svekrve kako ona ne bi morala da salamuri.

 

Međutim, moja tašta se žalila na hranu koju šaljem i reklamiram da moram da koristim na ćerku da proširim jelovnik. Objasnio sam joj da je to u ovoj situaciji nemoguće i da svake sedmice uvede neko novo jelo.

 

Prošle nedelje sam otkrio da moja ćerka kod bake i deke jede samo grickalice. To mi je sama reklama i ostao sam u šoku. Pitao sam da se nešto dešava sa jelima koje ja pošaljem, i kaže da baka to baci čim ja odem. Onda skuva nešto drugo, ćerka to odbije da jede i završi se tako što ona jede samo grickalice.

 

Bio sam besan i odmah sam razgovarao sa taštom. Ona kaže da želi da nauči unuku da jede i njenu hranu. Rekla mi je i pomislio sam da sam kriv za celu ovu situaciju i da sam razmazio ćerku.

 

Na moje pitanje zašto baca hranu koju sam spremio nema odgovor – ja kupujem namirnice, učim recepte i kuvam da bi to završilo u kanti! Ona kaže da sam ja loš otac i da ću pokvariti dete. Rešio sam da više ne dopuštam da je ona čuva i zamolio sam sestru da ona to preuzme.

 

Tast kaže da sam okrutan i da preterujem. Probao je i da mi obeća da će naterati ženu da joj da moja jela ako nastavim da dovodim ćerku kod njih, ali ja sam trenutno previše besan da bih pristao na to, a i ne verujem im”.

 

Komentari na reditu su podeljeni – dok su neki na strani oca, drugi kažu da je tašta u pravu.

 

– Tom tvojom metodom postići ćeš samo da devojčica celog života ostane na svega par jela. To su meni moji roditelji dopustili i ja ni danas ne jedem ništa novo osim već poznatih obroka iz detinjstva.

 

– Ja ni danas ne jedem morske plodove jer je otac pokušao da mi ih silom gura u usta da me natera da ih jede – piše čovjek, koji smatra da je postavio teme dobrom ocu. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin