Beograđanin ukrao skoro DVA MILIONA radniku menjačnice: Vlasniku potom stigla PORUKA koja ga je šokirala

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Uroša M. (31) zbog sumnje da je u decembru 2018. godine od radnika jedne menjačnice u Zemunu oteo skoro dva miliona dinara.

Okrivljenom se na teret stavlja krivično delo razbojnišvo, za koje je ranije više puta osuđivan.

Sumnja se da je Uroš M. poznavao okolnosti u vezi sa sakupljanjem i nošenjem pazara iz menjačnice, pa je 24. decembra 2018. godine oko 8:15 časova, iz neposredne blizine osmatrao objekat i sačekao da iz njega izađe radnik P.P, koji je novac nosio u rancu.

– Pošto se radnik menjačnice uputio prema službenom putničkom automobilu, Uroš M. mu je prišao s leđa i zadao mu više udaraca pesnicom po glavi i telu, usled čega je P.P. pao na zemlju. Okrivljeni mu je potom uzeo ranac sa novcem u iznosu od 1.949.183,00 dinara i trčeći se udaljio sa lica mesta – saopšteno je iz tužilaštva.

Kako se nezvanično saznaje, vlasnik menjačnice, P. J. je nakon pljačke pričao da će dati novčanu nagradu onom ko mu da informacije koje će pomoći da se otkrije ko je opljačkao njegovog radnika.

– Ubrzo, nekih 15-ak dana nakon pljačke stigla mu je na mobilni telefon poruka s nepoznatog broja, u kojoj je pisalo da ga deo novca čeka kod jednog zemunskog restorana, u kanti za đubre. Na lice mesta su otišli njegova zena i kum i tamo pronasli oko 10.000 evra, odnosno 1,2 miliona dinara – otkriva izvor.

Vlasnik menjačnice je o svemu obavestio policiju. Kako se saznaje, pokušali su da dobiju broj s kog mu je stigla informacija, ali je on bio nedostupan.

– Niko se nikad nije javio za novčanu nagradu, koju je neformalno nudio – dodaje izvor.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin