Beograd: Policija krenula u juriš na građane, počela hapšenja – rastjerani demonstranti (VIDEO)

Dramatična je situacija večeras, 24. decembra, na ulicama u Beogradu, gdje se odvija veliki protest građana i opozicije ispred sjedišta Republičke izborne komisije (RIK), ali i Skupštine grada u koju su građani pokušali ući.

 

Zahtjev okupljenih je da se ponište izbori i raspišu novi zbog ogromnih nepravilnosti. A, kako javljaju reporteri Nova.rs, velike policijske snage u jednom trenutku krenule su na građane ispred Skupštine.

 

Oni su potisnuli građane koji su se našli kod Skupštine grada Beograda. Blic javlja da je uhapšeno 30 osoba, te da je više policajaca povrijeđeno.

 

 

Večeras su u blizini ambasade Republike Češke uhapšena i četiri studenta. “Oni su uvedeni u civilini automobil. To su bili neki maskirani i naoružani ljudi. Moramo u narednih pola sata da vidimo gdje su”, rekla je za Novu profesorica Biljana Stojković, koja je i koopredsjedavajuća stranke “Zajedno”.

 

 

Policija je izašla nakon što je ispred Skupštine grada Beograda došlo do komešanja, a u jednom trenutku su poletjele kamenice. Policija je odgovorila tako što je na okupljene građane bacila suzavac i dimne bombe. Okupljeni građani skandiraju: “Mi vas plaćamo”.

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

– KLIKNI OVDJE  www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin