Beba (1) umrla u naručju majke: Kada su LEKARI proglasili SMRT deteta, desilo se ČUDO, svi su zanemeli

Malena Fait znakove života nije pokazivala četiri minute

Devojčica stara godinu i po umrla je na rukama svoje majke nakon što je udario automobil ispred porodične kuće. Majka kaže kako su to bili najbolniji trenuci u njenom životu.

Devojčica stara svega godinu i po iz Velike Britanije umrla je na rukama svoje 29-godišnje majke Niki Vidovson nakon što ju je udario automobil ispred porodične kuće.

Malena Fait znakove života nije pokazivala četiri minute. Ali, dogodili se čudo – lekari su je uspeli vratiti u život. Ovo je ispovijest njene majke koja nakon toga još više ceni svaki trenutak proveden sa svoje četvero dece.

Moje ime je Niki, imam četvoro male dece sve u dobi do deset godina. Bilo je to lepo nedeljno popodne koje se pretvorilo u najgoru noćnu moru. Taj dan neću zaboraviti dok sam živa. Mislila sam da se igra u dnevnoj sobi, ali užasnula sam se shvativši da je nema.

Trčala sam po kući i pokušavala da je pronađem, a tad sam pogledala kroz prozor. Ležala je na podu. Iskrala se nekako napolje i otišla na cestu.

Udario ju je automobil. Umrla je na mojim rukama. Bio je to najgori trenutak u mom životu. Ležala je beživotno, bespomoćno, a meni se srce slamalo.

Znakove života nije davala četiri minute. Taksista koji ju je udario brzo nas je odvezao u bolnicu. Lekari su je nekim čudom su je uspeli vratiti u život. Stavili su je na aparate za održavanje na životu i spojili na transfuziju.

Spasili su je. Imala je jako oštećenu jetru i nekoliko slomljenih kostiju. Kad je nakon nekoliko dana otvorila oči i nasmejala mi se, znala sam da će sve biti u redu. Nakon izlaska iz bolnice nije mogla hodati kako treba niti držati glavu uspravno, imala je problema i s gutanjem hrane. Godinu dana je odlazila na terapije i ponovo učila da hoda. Ona je pravi heroj. Danas je ponovno sretna i vesela devojčica koja uskoro kreće u školu. Još danas se zbog svega toga osećam da sam zakazala kao roditelj, da sam je razočarala jer nisam bolje pazila na nju.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin