“BATO, ZVAO SAM TE DA TE UBIJEM” Bolesnom bratu polomio obe noge, obe ruke, rebra, kičmu i pluća! Tukao ga vilama, sekirom i lopatom! A OVO JE RAZLOG

– Pretukli su mi bolesno dete i mislili da su ga ubili od batina. Prvo ga su ga tukli i posle mu sekirom polomili kičmu – kaže za Kurir Ljubomir Pavlović otac teško prebijenog Andrije Pavlović (36) iz Orašca, koji je oboleo od multiple skleroze.

Andriju je u nedelju poslepodne, kaže Ljubomir „navukao“ brat od tetke Petar Mirjačic (35) u svoju kuću, gde ga je tukao motikom, vilama, lopatom i sekirom!

 *FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Pretučeni je završio na intenzivnoj nezi Urgentnog centra u Beogradu i nalazi se u teškom stanju. Sve je prema rečima porodice nesrećnog mladića inicirala Sofija P. devojka Mirjačića, koja je se žalila da je Andrija napastvuje.

– Andrija živi u Orašcu i već deset godina je bolestan od multiple skleroze i ta priča je izmišljotina i ko zna šta je povod. Mog sina je pozvao Petar, sin moje sestre. Pozvao ga je tamo da razgovaraju. Kada je ušao u kuću napao ga je da je sa fantomkom presreo njegovu devojku Sofiju na ulici i vređao je. Zar bolestan čovek skoro nepokretan, može da napada bilo koga s fantomkom?!

 *FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Sofija je, očigledno, inicijator svega. Moj sin je počeo da se kune u svoje dete da nema veze s tim, ali je Petar skočio na njega. Tukao ga je sekirom, lopatom i vilama. Prvo ga je motikom udario u glavu, a sekirom mu slomio kičmu kako su mi doktori rekli. Bukvalno ih je slomio, udarajući ga i iživljavajući se nad bolesnim mi deteom! Polomio mu je obe ruke, obe noge, povredio mu je kičmu i rebra, pluća i dva vratna pršljena. Sada je na intenzivnoj nezi – tvrdi otac Ljubomir Pavlović.

– Petar je rekao Andriji: „Bato, dođi“, a kad je on seo, zgrabio je motiku, govoreći: „Zvao sam te da te ubijem!“. Zamahnuo je, a Andrija je poturio ruku, koju mu je slomio, pa drugu, zatim noge, pa pršljenove. Onda mu je rekao: „Ubiću ti oca, majku i sestru!“ – navodi otac pretučenog i kaže da se mnoge kockice ne slažu u ovoj priči.

 *FOTO: PRIVATNA ARHIVA

– On je mislio da ga je ubio i ostavio ga je u krvi. Kasnije su naišla dva Petrova druga, polivala mi dete vodom da ga osveste, stavili ga u kola i izbacili ispred bolnice. Ovo je nezapamćeno zverstvo. A taj čovek 20 godina krade automobile i lepo živi od toga a da ga niko ne dira. I sada je navodno u bekstvu a javljaju mi ljudi da se šeta slobodno. I pitanje je da li će ga ikada uhapsiti- pita se u čudu otac nesrećnog mladića.

Pomenuta Sofija, za koju porodica pretučenog Andrije tvrdi da je inicijator zločina ne može da potvrdi da i je i ona prisustvovala prebijanju.

 *FOTO: PRIVATNA ARHIVA

On kaže da kod Petra stanuje i njegova devojka Sofija, ali da ne može da tvrdi da li je bila prisutna kada je Andrija pretučen.

– Ne mogu da verujem da se ovako nešto dešava! Moj sin je u bolnici bio je u veštakoj komi da bi mu izvadil polomljeno plućno krilo, a kradljivac automobila, za koga zna čitav grad, šeta se slobodno. Ovo je pokušaj ubistva za izmišljen napad – kaže Ljubomir naglašajući da predstoji veliki broj operacija I da ne zna koje će sve posledice njegov sin izvući od bruralnog prebijanja.

 *FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Patio za bivšom ženom

– Andrija je mnogo patio za bivom suprugom i zbog deteta, razveo se nedavno pre mesec dana. Ona je u policiji negirala. Sofija se okumila sa sestrom moje bivše snajke. Ona se u poslednje vreme družila sa Sofijom i Petrom i ne znam koliko je umešana u sve. Ne mogu da grešim dušu ali sumnjam da je i ona upletena u ovo zverstvo – kaže otac Ljubomir Pavlović.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/