BAŠ MU SE POSREĆILO! PENZIONER (77) NAHVATAO STUDENTKINJU (20): Hoće da se venčaju, ali to nije NAJLUĐA stvar u celoj priči!

0

Burmanska studentkinja (20) otkrila je da se sprema za udaju za penzionera od 77 godina i to nakon što se “ludo zaljubila u njega” na internetu. Dejvid i Džo zajedno su 18 meseci i kažu da nisu samo ljubavnici, već najbolji prijatelji i srodne duše.

 

Još nisu uspjeli da se lično sretnu, budući da je Dejvid u Batu, Velika Britanija i Džo 8000 kilometara dalje, u Mjanmaru, ratnoj zoni gdje su putovanja jako ograničena. Međutim, par se nada da će uskoro moći da otputuje kako bi se upoznali i venčali kada Džo uspe da dobije vizu i pasoš.

 

“Nisam konvencionalni tip i uvek sam sledio svoje srce”, rekao je Dejvid i dodao: “Kada između dvoje ljudi postoji snažna ljubav i privrženost, zašto analizirati”?

 

Našli se na aplikaciji za upoznavanje partnera

 

Džo je na aplikaciji tražila sponzora i nekoga ko bi joj finansijski mogao pomoći dok studira, a Dejvid je tražio malo flert na internetu. Penzioner je, naime, gledao isključivo profil mlađih djevojaka u Velikoj Britaniji.

 

“Na takvim stranicama imaš puno sreće ako uopše dobiješ odgovor u mojim godinama. Uvek sam se osećao mlado i uvek sam imao mlađe partnerke. Ne mogu zamisliti da budem s nekim svojim godinama, pa čak ni u 50-ima.”

 

Iako je zapravo živela u Mjanmaru, Džo je kao svoju lokaciju navela Veliku Britaniju. Želela je da se dopadne muškarcima iz Velike Britanije kako bi joj oni potom mogli finansirati studije, kako i sama priznaje.

 

“Satima smo pričali i zaljubila sam se u njega jer mi je bio velika emocionalna podrška. Zasmejavao me je i često smo razgovarali i preko telefona, uprkos vremenskoj razlici od šest i po sati”, priznao je Džo.

 

Dejvid je nakon nekoliko mjeseci dopisivanja otkrio da se izabranica njegovog srca zapravo nalazi u Mjanmaru, ali mu to nije previše smetalo. Imponovalo mi je što joj može biti sponzor i pružiti emocionalnu podršku, iako ne može pružiti finansijsku pomoć.

 

“Ona mi upotpunjava prazninu, ali svestan sam da sam joj samo izlazna karta iz Mjanmare”, priznao je penzioner. On je u redu sa tim da Džo traži i se*sualne partnere svojih godina dok god i njemu pruža zadovoljstvo.

 

“Želim se oženiti njome kako bi ona mogla imati određenu sigurnost. Nikad nisam želeo decu pa mi to ne igra neku ulogu, ali ako ih ona želi – ko zna”.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:     INSTAGRAMU       I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *