BARBARA JE OTIŠA U AUSTRALIJU I U TRENU JOJ SE ŽIVOT OKRENUO NAGLAVAČKE: Ostvario joj se najveći KOŠMAR!

Neverstvo u braku je nešto preko čega retko ko može da pređe. Kada stanemo na ludi kamen i izgovorimo sudbonosno „da“, uglavnom verujemo da će to biti za ceo život. Ipak, život nas često ubedi u suprotno.

Na samom početku i veze, a potom i braka, sve deluje kao u bajci – pokloni, nežnosti, razumevanje, pažnja. U tim trenucima, ni ne slutimo kako se preko noći sve može srušiti i kako u naš život može zalutati i treća osoba. To se dogodilo i Barbari, koja je 2015. godine prepričala kako je počinila preljubu.

– Sa 35 godina moj život je izgledao kao san – muž koji me voli i dvoje predivne dece, ali zapravo sam bila nesrećna – započela je ona svoju ispovest.

– Moj muž je bio dobar čovek, ali uz njega mi je bilo nesnosno dosadno. Stalno sam se osećala kao neko sasvim drugačiji ko silom želi da se uklopi, ali mu ne ide. Te godine išla sam na poslovni put i upoznala Australijanca Boba u liftu. Osetili smo trenutnu hemiju i povezanost, razmenili smo brojeve i ostali u kontaktu. Odlučila sam odletim do Australije kako bih ga videla i napokon razrešila – zaključila je.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin