Balkan BRUJAO da je on Čolin vanbračni sin: Važio je za velikog zavodnika, a danas izgleda OVAKO (FOTO)

Pevač Amir Kazić Leo važio je za velikog zavodnika na estradi devedesetih i dvadesetih godina.

Čim se pojavio na sceni 1989. poredili su ga sa Zdravkom Čolićem, čak je jedno vreme kružila pričao o tome da je sin Zdravka Čolića, što je Amir Kazić Leo demantovao, iako je priznao da mu imponuje to što ga povezuju sa zvezdom poput Čolića.

– Rekao sam da će mi Čola to skupo platiti, da ću tražiti alimentaciju za sve ove godine. Da sam na njegovom mestu snimio bih duet, da pokažemo jesmo li doista toliko slični i vizualno i vokalno ili nismo. Čola je od mene stariji samo 14 godina i ne može da mi bude tata – rekao je pre mnogo godina za hrvatske medije.

– Ne razumem zašto Čola ćuti, a svi o tome pričaju. Da sam na njegovom mestu zagrlio bih ga, slikao se i ljudi bi zaćutali – rekao je Amir Kažić Leo Tokom velike popularnosti u Beogradu, Leo se jedanput našalio.
Povezivali su ga često i s mnogim kolegicama, a nakon što je snimio spot s pokojnom glumicom Dolores Lambaša, u medijima su se pojavljivali brojni naslovi i komentari. On je odbacivao sve tvrdnje i isticao kako mu je ona dobra prijateljica i kako ne želi da se njegova karijera bazira na takvim lažima.
Veliki trag u njegovoj karijeri ostavila je duetska pesma “Kreni”, koju je otpevao sa Severinom Kojić. Neki od ostalih pevača s kojima je takođe sarađivaosu Sandi Cenov, Hari Varešanović, Selma Bajrami i drugi.

Poznato je da je Leo obožava fudbal, koji mu je i hobi pa često sa svojim prijateljima igra fudbal. Međutim, pre nekoliko godina na treningu Leo je doživeo nezgodu i morao je hitno u bolnicu u Zagrebu. Tamo su ustanovljene povrede levog kolena i napuknuće rebra.
Iako u svojim pjesmama uglavnom peva o nesretnim ljubavima, Amir je 2019. godine proslavio 30. godišnjicu braka sa suprugom Bibom, koja izbegava da se pojavljuje u medijima. Za suprugu kaže da je genijalna i da je njegov najveći kritičar.

Evo kako sad izgleda:

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin