Bakici Ireni iz Kikinde 10 godina UNIŠTAVALI fasadu: POSTAVILA kameru i ŠOKIRALA se kad je otkrila ko to radi

Baka Irena Hološi (83) iz Kikinde posle skoro deset godina neprospavanih dana i noći otkrila je ko je skrnavio fasadu njene kuće prljavim uljem zahvaljujući kameri za video-nadzor za koju je godinama izdvajala novac od minimalne penzije.

Vandal koji joj je zagorčavao život, kako Irena kaže, njen je komšija iz Ulice braće Tatića. U pitanju je muškarac od 70 godina, koji je na njenoj kući uljem uništavao roletne, komarnike na prozorima i fasadu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
– Do konačnog epiloga još nije došlo, ali, budući da je kamera snimila komšiju, policija je pregledala video-zapis i ustanovila ko je u pitanju. Mi smo ranije sumnjali da je možda dotični u pitanju, ali nismo imali dokaz. Na snimku se vidi kako iz džepa vadi smesu kojom je polivao kuću. Policija je preduzela dalje korake i slučaj je predat Osnovnom javnom tužilaštvu – kaže Irenina ćerka Marija Varga.

Irena je fasadu kuće nebrojeno puta krečila, ali čak ni razređivači nisu mogli da uklone prljavštinu kojom je išarana.

– Toliko mi je ušao u krv… Pored zida i roletni, prljavim uljem isprskan je i komarnik. Preživljavala sam pakao. Nisam spavala, bez mira i sna provodila sam noći i dane. To ulje se teško skida, a krečila sam već nebrojeno puta. Roletne su potpuno upropašćene, razredivače ni sama ne znam koliko puta sam kupovala. Da ne govorimo o duševnom bolu. Nadam se da će sada mojim mukama biti kraj, ali i dalje strepim. Ne znam šta je u nečijoj glavi – priča Irena.

Ona je po zanimanju krojačica, a porodicu vandala uvek je uvažavala. Čak im je zajedno sa preminulim suprugom koji je bio moler i pomagala.

Kako bi spremili ispit spremni su na sve: Mnogi studenti ulaze u PAKAO odvratnog POROKA, ali brzo zažale

– Njegovoj supruzi sam nekoliko puta šila odela, dolazila je u kuću. Pa i venčanicu kada su se venčavali. Imali smo korektne odnose. Moj suprug koji je bio moler davao im je savete kako da srede kuću – objašnjava Irena.

Nezaštićena starica je skrnavljenje fasade kuće redovno prijavljivala policiji, koja je izlazila na teren, pravila zapisnik i podnosila krivičnu prijavu protiv N. N. lica. Očevidaca nikada nije bilo. Kao po pravilu, napadi na Ireninu kuću dešavali su se oko ponoći.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin