BAKA BOSILJKU ISKASAPIO SA 15 UBODA NOŽEM! U Višem sudu u Somboru sudi se svirepom ubici, ovo je ključni dokaz!

0

Suđenje P. B. (29) iz Apatina, koji se tereti da je početkom marta prošle godine ubio sugrađanku Bosiljku M. (83), biće nastavljeno 21. juna u somborskom Višem sudu.

 

Na glavnom pretresu, održanom u petak, u nastavku dokaznog postupka, pročitan je nalaz i mišljenje kombinovanog trasološko-sudsko-medicinskog veštačenja, nakon čega je dalje neposredno saslušana veštak specijalista sudske psihijatrije. Na istom ročištu je usvojen predlog nadležnog javnog tužioca i doneto rešenje kojim će se odrediti dopunsko DNK veštačenje u ovom predmetu.

 

BAKA BOSILJKU ISKASAPIO SA 15 UBODA NOŽEM! U Višem sudu u Somboru sudi se svirepom ubici, ovo je ključni dokaz!

 

 

Ovaj mladiće se zbog krivičnog dela teško ubistvo nalazi iza rešetaka od hapšenja, a pritvor mu je poslednji put produžen do 6. juna.

 

Suđenje u ovom postupku u somborskom Višem sudu, zbog izmene u sastavu veća, počelo je iznova sredinom januara, a nakon izlaganja optužbe, izjašnjavanja optuženog i uvodnih izlaganja, u okviru dokaznog postupka, saslušani su optuženi P. B., veštak i svedok-oštećena J. M. Potom je pročitana pisana dokumentacija iz spisa predmeta koja predstavlja dokaze.

 

Prema nezvaničnim informacijama, P. B. je identifikovan na osnovu DNK tragova, a otkriveno je i da je do kuće žrtve došao crvenim “puntom”, kojim se i udaljio s mesta zločina. Kod uhapšenog u kući, navodno, nađeni su krvava dukserica i farmerke, ali i obuća koju je koristio prilikom zločina.

 

 

Osumnjičeni

 

Okrivljeni P. B. se tereti za zločin koji je je izazvao veliku pažnju javnosti jer postoji osnovana sumnja da je lišio života staricu, na svirep i podmukao način, iz koristoljublja, zadajući joj 15 ubodnih i sekotnih rana, od kojih je ona preminula, pri čemu je trpela bolove jakog inteziteta i jake psihičke patnje.

 

Telo Bosiljke M. pronađeno je 6. marta prošle godine u jutarnjim časovima u porodičnoj kući u Apatinu, a za njeno ubistvo osumnjičen je P. B., školski drug njene unuke. Prema rečima komšija, krvavo telo baka Bosiljke, prekriveno ćebadima, pronašla je komšinica sa kojom je starica redovno pila kafu, a na mestu zločina pronađen je i nož kojim je počinjeno ubistvo.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU        I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *