BAKA (82) IMA MUŽA KOJI JE SKORO 50 GODINA MLAĐI: Seče mi nokte na nogama, a prva BRAČNA NOĆ im je protekla uz EKSPLOZIJU

Ajris Džons Muhamadi, 82-godišnja penzionerka iz Velike Britanije, dospela je u centar pažnje tamošnje javnosti, kada se udala za 46 godina mlađeg Egipćanina Muhameda Ahmeda Ibrahima Muhamadija.

Još od tada ova Britanka redovno na Fejsbuku objavljuje zajedničke fotografije sa svojim zgodnim, mlađanim suprugom, ali i poduže izjave ljubavi.

“Ljubav je kada znaš da izgledaš grozno nakon čitavog dana sređivanja kuče i bašte, bez trunke šminke i u kućnom izdanju. Posle mesec dana odsustva, mog divnog muža dočekaću baš ovakva kakva jesam, jer to je ljubav. Dobro došao kući, Muhamede. Nedostajao si mi prošlog meseca i naterao me da shvatim koliki si neprocenjiv dijamant za mene. Biću ti još više zahvalna u budućnosti”, napisala je Ajris na društvenim mrežama.

Naime, ona i njen 36-godišnji muž proveli su nekoliko nedelja razdvojeni, kako je Muhamed morao da ode u Kairo u posetu bolesnom ocu.

 

Podsetimo, supružnici su nabasali jedno na drugo upravo na Fejsbuku, a nakon intezivne komunikacije Iris se zaputila u Egipat kako bi i lično upoznala svog izabranika. Nakon Ajrisinog povratka u Veliku Britaniju, par je bio primoran da sačeka godinu dana pre ponovnog susreta, jer je Muhamed čekao da mu se odobri britanska viza. Ova baka je priznala da je strahovala da će umreti pre nego što ga ponovo vidi.

No, priča je ipak dobila srećan kraj, a Ajris je svog Egipćanina dočekala na staromodan način – uz šoljicu čaja.

“Nismo slavili, sada smo zajedno i to je dovoljno slavlja. Upravo smo zajedno popili šolju čaja. Muhamed je srećan, ali trenutno ne želi previše o tome da priča. On je jedan od onih rezervisanih Egipćanina”, rekla je ona svojevremeno.

Ajris je u više navrata za medije pričala o svojoj nekonvencionalnoj vezi, a čak je priznala da joj Muhamed rado seče nokte na nogama.

“Možda izgleda čudno imati ženu koja je 20 godina starija od tvoje majke, ali to je ljubav. Ona te čini slepim. Kada se zaljubiš, nije bitno koliko žena ima godina ili kako izgleda”, rekao je on 2020. za “Daily Mail”.

Muhamed je odgovorio na pitanja novinara i o prvoj bračnoj noći: “Bilo je prelepo i dugo smo čekali taj trenutak. Ne želim da ulazim u detalje jer o takvim stvarima ne pričamo u Egiptu. Ali, bilo je veoma stratsveno i osećao sam se posebno dok je pored mene bila tako divna duša. Ne zanima me njen izgled, već ono što je iznutra. Ona ima veliki um i srce koje snažno voli”.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin