BABA VANGA PREDVIDELA DEŠAVANJA U SVETU?! Vizije vidovnjakinje ostvaruju se upravo!

Baba Vanga je predvidela neke neverovatne stvari, uključujući teroristički napad u Njujorku 2001., a čini se da su se njena predviđanja ostvarila i nakon toga.

 

Legendarna vidovnjakinja je stekla slavu sličnu proricaču Nostradamusu zbog svojih zloglasnih predviđanja o tome šta će se dogoditi u budućnosti.

 

Čini se da se neka od tih predosećanja dešavaju upravo sada širom sveta, piše Lad Bible.

Za 2022. godinu ona je predvidela da će nekoliko azijskih zemalja i Australija biti pogođene „intenzivnim naletima poplava“.

 

I čini se da se ovo predviđanje ostvarilo, jer su delovi Australije bili preplavljeni jakom kišom ranije ove godine. Poplave su izazvale masovne evakuacije.

 

Baba Vanga je takođe sugerisala da će gradove pogoditi nestašica vode kao posledica suše.

To se trenutno dešava i u Evropi.

 

Nevs Corp izveštava da je Portugal zatražio od svojih građana da ograniče upotrebu vode, a Italija trenutno prolazi kroz najgoru sušu od 1950-ih.

 

Ona je do sada tačno predvidela dva od nekoliko predviđanja za 2022.

 

Baba je rekala da će ova godina doneti i novi smrtonosni virus iz Sibira, invaziju vanzemaljaca, invaziju skakavaca i porast upotrebe virtuelne stvarnosti.

 

Vanga je rođena 1911. godine i, uprkos činjenici da je preminula 1996. godine, i dalje svake godine dolazi na naslovne strane sa proročanstvima iz groba.

 

Dok je bila živa, Vanga je rekla da joj se život potpuno promenio kada ju je tornado uhvatio i podigao sa zemlje. Pronađena je posle duže potrage, a svedoci su rekli da je bila veoma uplašena, a oči su joj bile prekrivene peskom i prašinom.

 

Pošto je njena porodica imala dovoljno novca samo za delimičnu operaciju, Vanga je izgubila vid – međutim, bila je obdarena moći da vidi u budućnost, bar prema njenom svedočenju.

 

Iza sebe je ostavila predviđanja koja traju do 5079. godine kada veruje da će smak sveta.

 

Iako su mnogi njeni uvidi bili daleko od cilja, veliki broj njih se ostvario sa šokantnom tačnošću.

 

Vanga je 1989. rekla da će Ameriku pogoditi dve „čelične ptice“ u terorističkom napadu 2001.

Mnogi su to protumačili kao referencu na napade 11. septembra.

 

Drugi veliki događaji za koje vernici misle da ih je Vanga predvidela uključuju cunami na Tajlandu 2004, predsedavanje Baraka Obame, raspad Sovjetskog Saveza i ponovno ujedinjenje Istočne i Zapadne Nemačke, (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin