BABA VANGA NIJE VEROVALA DA MOŽE DA UMRE: Do detalja je opisala SMRT, čak je rekla i ime deteta koje će je naslediti

Baba Vanga nije verovala u smrt i svojim gostima je govorila da se ne plaše umiranja, jer to ne postoji. Stalno je tvrdila da nije sama i da joj društvo prave duhovi preminulih. Ona je verovala u to da telo umire, ali da se duša vraća.

Ne zna se tačno od čega je bolovala Baba Vanga. Ona je pila sve one čajeve koje je preporučivala i ljudima koji su dolazili kod nje.

Na pitanje novinara da li pije lekove, ona je ovako ispričala:

“Ne, pre mnogo godina doktor mi je zbog pritiska preporučio tablete. Međutim, prestala sam da ih uzimam jer sam loše reagovala na njih, usta su mi se počela jako sušiti, nisam mogla normalno micati jezik, bila sam pospana, a kad bih popila vodu, nije mi imala ukus vode.”

“Kako se opuštate?”

“U tišini. Zatvorim se u sobu i ne želim nikoga da vidim. Ležim na leđima u tišini. To je jedini način da se zaista opustim.”

Baba Vanga
foto: Printscreen Youtube / Noorun Mubeen
Pored svih predviđanja, Baba Vanga je videla i svoju smrt.

“Stanje joj se jako pogoršalo,” konstatovali su u ponoć 10. avgusta 1996. godine.

Doktori okupljeni u Vanginoj kući zabrinuto su se pogledali. Niko više nije osećao ni tračak nade da će se oporaviti. I ona je znala – svoju smrt videla je godinama ranije.

Iako je godinama uspešno pomagala ljudima alternativnim metodama, sebi travama nije htela da pomogne. Ni mnogo pre, kad je tek saznala da ima opaku bolest, nije pristajala na doktorsku pomoć. Na moderne lekove, preglede… ni na šta. Te odluke držala se do samoga kraja. U zadnjim mesecima pristala je ipak da ode u bolnicu u Sofiji.

Najveći stručnjaci okupili su se i zaključili da joj je potrebna operacija. Bugarska proročica kategorički je to odbila.

“Živeću onoliko koliko mi je suđeno da živim na ovom svetu,” uvek je isticala. Znala je da je to bila njena poslednja noć.

Vangina daljnja rođaka, koja je do poslednjeg trenutka bila kraj njenog uzglavlja, posvedočila je da je proročica u tom trenutku zatražila čašu vode, koru hleba i da je – temeljno okupaju! Tek tad je prozborila:

“E, sad je sve u redu!”

Oko devet sati, pričala je mlada rođaka, Vanga je rekla, ponajviše zato da bi umirila rođake, da su po nju “došli duhovi“. Kazaljke samo što nisu pokazale 10 sati, Vanga je zaista klonula. Stručnjaci su odmah poželeli da prouče njen mozak, ali sestra je to zabranila.

Kratko pre svoje smrti Vanga je odredila naslednicu – desetogodišnju devojčicu iz Francuske koja će biti potpuno neobična. Međutim, početkom 2011. u ruskim novinama je objavljena bombastična vest:

“Vanga se vraća!”

Jedna vidovita devojčica, ona koja bi mogla biti Vangina naslednica, živi u nekom francuskom gradiću. Čudo od deteta, sedmogodišnja naslednica. Pre dve godine roditelji nisu mogli poverovati da devojčica može predviđati budućnost. Ali svakog su se puta njena proročanstva ostvarivala. Porodica je skrivala ovu činjenicu iz straha da ne bi bila smatrana čudovištem i da bi se izbeglo da ovaj talenat bude zloupotrebljen. Roditeljima je objašnjavala da je noću posećuju sene umrlih koje joj govore o tome što će se dogoditi. Iako nije ništa čula o fenomenu Vanga, devojčica je opisala bugarsku gataru koja je zapravo bila jedan od njenih noćnih “gostiju”.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin