Baba UBILA unuku! Naterala devojčicu (4) da za kaznu popije pola flaše viskija, majka sve posmatrala

Četvorogodišnja devojčica umrla je nakon što je za kaznu navodno bila primorana da popije celu flašu viskija.

Policija je stigla na adresu u Luizijani, oko 11 sati u četvrtak nakon što je primila izveštaje o detetu koje ne reaguje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Policija je u stanu zatekla Čajnu Rekord (4) koja nije davala znakove života. Alkohol u krvi devojčice je izmeren na 0,680% – osam puta više od 0,08% koja je dozvoljena granica za odraslu osobu u Americi.

Baka i majka rekle su policajcima da je devojčica pronašla bocu kanadskog viskija sa 80% alkohola i otpila gutljaj, a nakon toga je baka Čajnu naterala da kleči i da popije ostatak. Čajnina majka, Kadjah Rekord (29), stajala je i posmatrala, prema policijskom izveštaju.

Smatra se da je flaša u to vreme bila otprilike napola puna. Kada je Čajni pozlilo majka i baka su je stavile u kadu, gde se veruje da je umrla, navodi Dejli Star. Nijedna od dve prisutne žene nije zatražila medicinsku pomoć za Čajnu sve dok nije prestala da diše, navodi se u policijskom izveštaju.

Rokane Rekord, devojčicina baka je priznala da je “zabrljala” i rekla policajcima da “želi da preuzme punu odgovornost” za Čajninu smrt. Rekla je takođe da je shvatila da je otišla “predaleko”.

Kancelarija mrtvozornika saopštila je da je obdukcija potvrdila da je uzrok smrti male Čajne akutno trovanje alkoholom. Dr Ernest P. Čiodo, lekar, advokat i toksikolog iz Čikaga, rekao je za “The Advocate”: “Čak i da je ovo odrasla osoba, ovo je fatalna količina alkohola”, rekao je.

Policijski narednik L’Jean Mek Kneli rekao je novinarima da su i majka i baka nastradale devojčice privedene. Obe žene su zvanično uhapšene sledećeg jutra i optužene za ubistvo prvog stepena.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin