BABA NARUČILA MRTVAČKI SANDUK preko INTERNETA – Ali NIJE DOBILA ono ŠTO JE OČEKIVALA

Žena iz SAD koja je naručila mrtvački kovčeg na Fejsbuku za porodičnu proslavu Noći veštica užasnula se kada je otkrila nečiji pepeo unutra.

Bruk Voznijak iz Baltimora, bila je prestravljena otkrićem, a kaže da je pored pronašla i stvari koje su verovatno pripadale pokojnici, prenosi Foks 5 DC

U pitanju je bio beli čelični kovčeg za iznajmljivanje, koji se obično koristi za kremiranje tako što telo privremeno stoji izloženo unutra u drvenoj kutiji dok traje služba. Međutim, otkriveno je da se u ovom kovčegu nalazila koverta za koju se veruje da je sadržala pepeo, zajedno sa fotografijom pokojnice, umrlicama, brojem socijalnog osiguranja i bolničkom narukvicom.

Bruk, koja je rekla da su svi bili u šoku otkrića, zatim je objavila video na TikToku u nadi da će pronaći porodicu preminule osobe.

Na kraju joj je uspelo, jer je video stigao do pokojnicine unuke koja je obavestila svoju majku Sabrinu Džons, koja je potvrdila da su lični predmeti pripadali njenoj majci Edit Krus Meriedi. Ona je bila pastorka u jednoj crkvi, a preminula je u januaru od korone. U to vreme su na snazi bile stroge mere u državi Merilend, pa porodica nije dobila priliku da se oprosti od nje.

Lične stvari su nakon svega ovoga vraćene Sabrini,

– Znate, to ipak ne olakšava bol što je više nema. Bila mi je najbolja prijateljica – kazala je Editina ćerka.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin