Austrijanac koji je ŽESTOKO PROVOCIRAO u Beogradu dobio ODGOVOR našeg naroda! Oglasili se i POLITIČARI

Austrijski ekonomista i NATO agitator Gunter Felinger, koji je veoma aktivan na društvenoj mreži Tviter, a poznat je po tome što ume da blati i Srbe i Rusiju, u subotu je veoma aktivno posećivao znamenitosti srpske prestonice, ali to ništa ne bi bilo čudno da uz svaku objavljenu fotografiju nije provocirao Srbe neumesnim komentarima.

U svojim tvitovima on od Srba zahteva da priznaju tzv. Kosovo, uvedu sankcije Rusiji, da na zgradi Predsedništva bude okačena ukrajinska zastava u znak solidarnosti, a u svojim zahtevima toliko ide daleko da čak traži i da se promeni ime hotela “Moskva”.

ZABORAVIO TERAPIJU

Кorisnici ove društvene mreže nisu ostali imuni na njegove objave, pa su se komentari samo nizali. „Mrš iz Srbije, nisi dobrodošao”, „Bolje pozovi psihijatra, zaboravio si terapiju”, „Nemoguće da je ovo realna osoba, ovo je cirkuzant”, „Ovo je idiot koji je pobegao iz ustanove za mentalno obolele” – samo su neki od njih.

Marijan Rističević sa liste SNS bio je onaj koji je na Tviteru i odgovorio Gunteru.

– Srpski vojnici nikada nisu ubili nijednog vojnika ili civila u Austriji ili Nemačkoj. Austrijanci i Nemci u Srbiji i Jugoslaviji jesu. Masovno je ubijeno na hiljade srpskih civila. Vi ste, gospodine Gunter, hteli ponovo da uništite srpske živote? – naveo je Rističević.

VELIКA „HRABROST”

Đorđe Milićević iz SPS navodi da je Srbija slobodna i demokratska država sa jasnim stavom i uvek u interesu svojih građana.

– Ovakve poruke zapravo samo govore o onima koji ih prosleđuju, a ne o nama. Neka gospodin u svom turističkom proputovanju svrati do Кurtija i pita ga zašto su Srbima koji žive na prostoru Кosova i Metohije ugrožena osnovna ljudska prava. Inače, zaista je velika „hrabrost” napraviti selfi i pobeći, neka malko prošeta Beogradom kada je već tu i pita građane šta misle o njegovim porukama. Inače, sve u svemu nebitan stav i provokacija malih ljudi željnih pažnje. Želim mu lep provod u demokratskoj Srbiji – naveo je Milićević.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)