Atraktivna policajka Lidija očarala muški svijet: KAD BI ME OVAKVA LJEPOTICA HAPSILA SVAKI DAN BIH PRAVIO PREKRŠAJE

Lidija Takač je definitivno najpopularnija policajka na društvenim mrežama, a dostigla je čak 160 hiljada pratilaca, i to s razlogom. Malo koji muškarac bi se bunio da ga ona uhapsi – takvi komentari se najčešće jave uz pomen Lidije Takač.

 

Policajka Lidija Takač rodom je iz Novog Sada, a osim što privlači pažnju prolaznika ljepotom i šarmom, mnogi je znaju i na društvenoj mreži Instagram jer i tu blista u uniformi. Predana je, radna i vrijedna, ali se susreće sa mnogoborojnim predrasudama, upravo zbog svog izgleda.

 

“Hapsi me, predajem se“, “Da me ovakva ljepotica hapsi svaki dan bih pravio prekršaje“, “Veži me liscama, tvoj sam”, samo su neki od komentara koji se svakodnevno mogu pročitati ispod Lidijinih objava.

 

Inače, ono što mnogi ne znaju je to da je Lidija diplomirana pravnica, te i danas ulaže u obrazovanje i dalje usavršavanje. Nedavno je postala i mama, a mnogi njeni pratioci su sa oduševljenjem dočekali ovu vijest.

 

“Čestitam gospođo, vratili ste figuru kao da i niste bili trudni, svaka čast!”, nedavno je napisala jedna žena.
Reklo bi se da Lidiju negativni komentari ne dotiču. Ona nastavlja da svakodnevno postavlja fotografije – s posla u uniformi, s plaže u kupaćem, iz izlaska u uskoj haljini i štiklama…

 

A zašto i ne bi, ona svoj posao obavlja predano i požrtvovano, a izgled sa tim nemam apsolutno nikakve veze. (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE              www.rbsm-serije.com

Pratite nas na             INSTAGRAMU            I         FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin