Atina i Nika nisu svjesne šta se događa: Karleuša nakon dugo vremena otvoreno o Dušku!

Pjevačica Jelena Karleuša očekuje podršku porodice u punom sastavu kada bude stala pred Beograđane u najluđoj noći.

Poznato je da ispred Skupštine u Beogradu za svaki doček Nove godine nastupaju samo najveće domaće i regionalne zvijezde, a ove godine ta čast pripašće jednoj od najpopularnijih domaćih pjevačica Jeleni Karleuši, kao i njenim koleginicama Mariji Šerifović i Sari Jo.

Njih tri obratile su se prethodne sedmice javnosti i najavile veliku feštu u glavnom gradu, a od Jelene se naročito očekuje spektakl pa je već obećala nekoliko modnih kombinacija te večeri i koncert za pamćenje. Ona je istakla da će u njenoj više od dvije decenije dugoj karijeri ovo biti prvi put da nastupa za sve građane Beograda u najluđoj noći zbog čega je uzbuđena, ali i da će to ujedno biti i prilika da njene nasljednice Atina i Nika zapamte mamu u posebnom izdanju. Upitana da li će se na tom nastupu pojaviti i njihov otac i njen suprug Duško, pjevačica je izrazila uvjerenje da nema razloga da se dogodi drugačije.

– Mislim da Atina i Nika još uvijek nisu svjesne šta se događa, i tek će jednog dana znati šta znači to što im je mama pjevala ispred Skupštine. Kada jednog lijepog dana pogledaju snimke i slike sa te večeri moći će da budu ponosne na majku. Ne vidim zašto i Duško ne bi bio tu, on je sada završio karijeru i ima sve vrijeme ovog svijeta da bude uz njih ispred Skupštine – poručila je Jelena.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin