Andrea ima dva unuka, a MLADIĆI je saleću sa svih strana: Razvela se i otkrila kakve muškarce voli

Iako voli starije muškarce i pokušava da nađe novog partnera, često mora da se bori sa brojnim porukama mlađih

Andrea često dobija brojne poruke mlađih muškaraca – od ponuda da im bude lični trener do poziva na sastanke. Ipak, oni nisu njena, kako kaže, “šoljica čaja”. Andrea Sanšajn (53) je bodibilderka zavidne figure, ali i baka dvoje unuka.

Iako voli starije muškarce i pokušava da nađe novog partnera, često mora da se bori sa brojnim porukama mlađih muškaraca koji je mole za dejt. Fitnes instruktorka ima brojne obožavaoce na društvenim mrežama i oduševljava ih svojim zahtevnim vežbama.

– Ne mogu da budem licemerna, privlačenje pažnje mladih momaka me pali, čini me ponosnom na svoju formu i deluje prilično pozitivno za moj ego, čini da se osećam dobro i snažno. No, od malih nogu me nikad nisu baš privlačili momci, više su me zanimali zreli muškarci – objasnila je za San.

Andrea je trenutno slobodna, od svog bivšeg supruga se davno razvela, a slomljeno srce postalo je pokretač njenog fitnes putovanja.

– Razvedena sam dosta dugo. Zapravo, fitnes stil života došao je u moj život odmah nakon mog razvoda, kao kompenzacija u trenutku kad sam se osećala jadno i tužno. Nakon mnogo godina pokušavanja da otkrijem ko sam ja, napokon sam spremna ponovno da otvorim svoje srce, za nekoga zanimljivog i strastvenog – otkrila je.

Ipak, Andrea ne isključuje u potpunosti ideju da ima mlađeg ljubavnika.

– Glavno je da ima hemije, ne radi se uvek o godinama. Važno je da vam je prijatno s tom osobom. Po mom mišljenju, zreliji muškarci više paze na ženske potrebe. Mladi su više zabrinuti za sebe, iako su svežiji i zgodniji – zaključila je Andrea.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin