Ana je gledala UBISTVO ćerke (3), a sad mirno sedi u zatvoru: Evo kako ŽIVI najomraženija majka u Srbiji

Tačno 17 godina od ovog monstruoznog zločina koji je zauvek zavio Srbiju u crno navršilo se juče

 

Katarina Janković (3) brutalno je silovana i ubijena 17. jula 2005. godine, a život su joj na svirep način oduzeli Mališa Jevtović (48) i njena majka Ana Filipović (42), koja je na izdržavanju kazne zatvora u Požarevcu.

 

Tačno 17 godina od ovog monstruoznog zločina koji je zauvek zavio Srbiju u crno navršilo se juče.

 

Jevtović je tada silovao malu Katarinu u Zvezdarskoj šumi dok je njena majka sedela u blizini i pušila cigaretu… Malenu je doneo nazad svu prljavu i krvavu. Povraćala je… Takvu su je odneli kući i ostavili da umire u najgorim mukama dok su oni večerali.

 

Ana i njen partner uhapšeni odmah nakon što je mala Katarina preminula.

 

Tačnije, sve je otkriveno kada su je majka monstrum i njen ljubavnik doneli u Kliničko-bolnički centar “Zvezdara”. Tvrdili su da je devojčica pala sa kreveta i da su tada nastale brojne povrede po telu, od kojih je dete preminulo.

 

Obdukcija je pokazala da je devojčica preminula od rascepa jetre i drugih unutrašnjih organa. U zapisniku je takođe bilo navedeno da je Katarina duže vreme bila seksualno zlostavljana.

 

Oboje su dobili najdužu zatvorsku kaznu po tadašnjem zakonu, a to je 40 godina.

 

Tačnije, Ana je prva Srpkinja koja je dobila maksimalnu kaznu, ali joj je kasnije smanjena za 3 godine, te je njena “robija” svedena na 37 godina.

 

U zatvoru u Požarevcu se nalazi 17 godina, a trebalo bi da izađe 2042, tada će imati 65 godina.

 

– Ana je u sobi sa još nekoliko žena. Osim obroka i šetnji, ona i radi u zatvoru. Angažovana je u krojačkoj radionici – rekao je sagovornik medijima blizak ovom slučaju.

 

Na pitanje, kako se ponaša odgovor izaziva jezu.

 

– Ponaša se sasvim normalno – rečeno je.

 

Mališa je navodno promenio veru u zatvoru i prešao u islam. Iz Zabele je prebačen u Novu Skelu u Beogradu u kojoj “robijaju” najjezivije ubice i silovatelji.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)