ANA BEKUTA nije OSTAVILA SNAHU na ulici: KADA je IGOR NAŠAO DRUGU ŽENU, PJEVAČICA joj je DAROVALA KUĆU U ZEMUINU

Poznato je da je Ana Bekuta osoba koja je veliki borac za istinu i pravdu, pa ma kakva ona bila, da je veliki humanista I da je privatno brižna dama. Ali, nije od onih koji se hvale na sva usta da pomažu ili daruju.

Koliki je pravdoljubac, možda najbolje kazuje slučaj iz njene porodice. Iako je za sina jedinca Igora spremna život dati, kada je došlo do sukoba u njegovom braku, pjevačica je stala na stranu snahe i unuka. Dugo vremena je vršila pritisak na Igora da se smiri i prestane sa vanbračnim izletima, a snahu je smirivala majčinskim savjetima da bude strpljiva.

Kada je vidjela da Igoru brak nije svetinja, Ana je odlučila da bar materijalno brine svoju snahu Jelenu Kantar. Njoj i djeci iz ovog braka, svojim unucima, poklonila je kuću u Zemunu, koju im je ona kupila.

Nakon razvoda sina, Ana je odlučila da kuća pripadne majci njenih unuka jer je sa bivšom snahom pjevačica ostala u odličnim odnosima.
Ana je uvijek otvoreno pokazivala da joj je porodica na prvom mjestu, a u svim važnim situacijama je uz sina, bivšu snahu i njihove nasljednike, kao što su i oni uz nju.

Bekuta je na sve načine pokušavala da pomiri snahu i sina, ali joj to, nažalost, nije pošlo za rukom. Oboje su odlučili da je za njih najbolje da se rastanu, iako je ona bila protiv toga. Ana je na kraju prihvatila njihovu odluku i nastojala je da im pomogne koliko god je mogla. Ona Jelenu obožava, a ta ljubav i pažnja su joj i uzvraćeni. Njih dvije se od prvog dana odlično slažu. Koliko cijeni bivšu snajku, najbolje govori to što joj je ostavila kuću da u njoj živi. Bekuta Jelenu gleda kao svoju lćerku, a njihov odnos pun je ljubavi i poštovanja. Malo je takvih odnosa između svekrve i snahe, naročito kada snajka postane bivša

“Bilo je teško, ali se riješilo. Nekad je dobar razvod bolji od lošeg braka i to se pokazalo u slučaju Aninog sina i bivše snahe. Sada je njihov odnos stabilan, a Ana je u stalnom kontaktu s Jelenom i viđaju se kad god joj to obaveze dozvole. Ona je majka njenih unuka, koje pjevačica obožava, i to joj je najvažnije.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin