ALEKSA POSLE MASAKRA IZGOVORIO OVE REČI! Ubio troje, izašao iz kuće, sreo komšinicu koja se od onoga što je rekao ZALEDILA

0

Aleksa Milojević (22), danas popodne, u porodičnoj kući u Knjaževcu, lovačkom puškom koja je bila u legalnom posedu njegovog dede, ubio je dedu, babu i oca.

 

Kako se saznaje, Aleksa je nakon krvavog pira izašao iz kuće i kada je naišao na komšije rekao im je “Ja ih pobi”. Komšinica Irena Živadinović ga je upitala “kako ih pobi?”, na šta je Milojević odgovorio “Tako, puškom.”

 

Kako se saznaje, porodica mladića koji je danas popodne ubio svog oca Predraga (60), babu Saru (83) i dedu Miću Milojevića (81) bila je poznata kao radna i vredna. Baba i deda su svoj imetak sticali dugogodišnjim radom u inostranstvu.

 

Po povratku u zavičaj prvi su u Knjaževcu krenuli da se bave izradom i izgradnjom PVC stolarije, pa Knjaževčani za njih ističu da su bili među imućnijima.

 

 

Deda je bio nepokretan, dok su otac i baba bili teško bolesni. Po priči meštana gajio ga je otac, nakon što ga je kao malog majka napustila i preudala se.

 

 

Aleksa je, navode Knjaževčani, u poslednje vreme živeo sam u porodičnoj kući u kojoj su Sara i Mića živeli sa svojim sinovima i unukom. Od kako su se razboleli, često su boravili u svom selu u neposrednoj blizini Minićeva.

 

Aleksa je uhapšen i priznao je krivicu, izjavivši policiji da više nije mogao da se brine o njima.(RBSM-RADIO)

 

ALEKSA POSLE MASAKRA IZGOVORIO OVE REČI! Ubio troje, izašao iz kuće, sreo komšinicu koja se od onoga što je rekao ZALEDILA

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:      INSTAGRAMU      I   FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *