Albanci spremaju novu OLUJU i opšti NAPAD na Srbe: Vučić im dao rok da TRI puta razmisle do 30. septembra

Predsednik Vučić je uputio jasnu poruku Prištini i Zapadu nakon najnovijih ucena

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je uputio jasnu poruku nakon najnovijih ucena Zapada i Prištine koje se odnose na sramnu odluku Prištine da zabrani srpske lične karte i nakon 30. septembra ukine važenje registarskih oznaka sa imenima srpskih gradova “KM”, “GL”, “PR”, “UR” i drugima, uz najavu da će nakon tog roka ta vozila biti oduzimana.

 

Naime, predsednik je okarakterisao ovakve odluke kao jasan cilj da se proteraju Srbi sa Kosova i Metohije i da se sprovede nova “Oluja” nad Srbima.

 

– Doneli su dve odluke. Prva je uskraćivanje prava na ulaz sa ličnim kartama, uvode tzv. deklaracijske izveštaje. Druga odluka je sa jedinim ciljem da se proteraju Srbi, gde u roku od dva meseca žele da ubede Srbe da upišu tablice u RKS, da ubede Srbe da pristanu na to.

 

Računaju da će svi Srbi da napuste teriroriju Kosova, sprovode novu Oluju nad Srbima. Trpimo dugo pritisak predstavnika Kvinte, nije mi problem što misle da smo mi glupi, već je problem što misle da su mnogo pametni.

 

Predsednik je takođe rekao da s obzirom na to da se ova odluka odnosi na 30. septembar, Albanci planiraju opšti napad na Srbe najkasnije do 1. oktobra.

 

– Ovo se dešava zato što su arogantni i bahati i zato Srbiji mogu da rade sve što požele. Naš narod neće više to da trpi, upade njihovih jedinica, neće.

 

Oni su nama dali rok za tablice do 30. septembra, što znači da planiraju opšti napad do 1. oktobra. I da se zna da su ih podržali predstavnici Kvinte. – rekao je Vučić.

 

Predsednik je oštro reagovao na ovakvu bahatost i uputio jasnu poruku.

 

– Iz sebe sam ispraznio večeras sve što mislim. Naš odgovor biće trezven, ubitačan, ali istinit. Imaju rok da razmisle do 30. septembra – zaključio je Vučić na jednoj od najoštrijih konferencija za štampu.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin