Albanac ubio srpskog MMA borca i repera u Nemačkoj: Sumnja se da je ovo motiv

Mediji u Nemačkoj pišu da je ubijeni Srbin u gradu bio poznat i kao reper

 

Srpski državljanin Aleksandar M.(38) ubijen je juče rano ujutru ispred jednog lokala u Diseldorfu u Nemačkoj, a zbog sumnje da je u njega ispalio smrtonosne hice uhapšen je Albanac Rustem Lapi (52).

 

Mediji u Nemačkoj pišu da je ubijeni Srbin u gradu bio poznat i kao reper, a motiv zločina navodno bi mogao da bude kockarski dug.

– Ispred svog lokala u Diseldorfu upucan je gangster reper Aleksandar M. Osumnjičeni će u ponedeljak biti izveden pred sudiju. Policija istražuje kako je došlo do svađe. Da li se radilo o kockarskim dugovima? – piše portal Fokus online.

 

Osumnjičeni Albanac, prema pisanju lokalnih medija, nije imao krivični dosije.

 

– Uhapšen je na mestu zločina. U rukama je imao pištolj kojim je ubio svog poznanika. Ubijeni muškarac je bio poznat pod nadimkom Aleks, a u prošlosti je snimak rep pesme sa poznatim reperima u Nemačkoj – ističe se u tekstu na ovom portalu.

 

Prema istrazi, u nedelju oko 2.45 časova u lokalu je došlo do svađe između ubijenog i osumnjičenog, a ubrzo se čula i pucnjava.

 

Navodno, kako pišu portali u Nemačkoj, Albanac je nakon zločina mirno sačekao policiju i predao se bez pružanja otpora.

 

– Prema rečima svedoka, spor je mogao biti oko kockarskih dugova, rekli su istražitelji. Uprkos merama reanimacije policajaca i spasilaca, 38-godišnji ugostitelj podlegao je povredama na licu mesta. Obdukcija je pokazala da je pogođen sa više metaka – dodaje se u tekstu.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na                   INSTAGRAMU                   I                   FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin