Ala ih je preveslala: OVO JE FATALNA ANAMARIJA, KOJA JE “NASAMARILA” DESETAK MUŠKARACA

Ala ih je preveslala: OVO JE FATALNA ANAMARIJA, KOJA JE “NASAMARILA” DESETAK MUŠKARACA

 

Kako je objavio Robert Mihaljević, pravi pakao je proživio bjelovarski poduzetnik Tihomir (48) nakon što je na internetskim aplikacijama za spojeve i avanture upoznao fatalnu Anamariju (43).

Bilo je to početkom 2019. godine. Nakon nekoliko mjeseci intenzivnog druženja i spolnih odnosa, Tihomir je sredinom maja završio u istražnom zatvoru. Nedugo zatim protiv njega je podignuta optužnica za silovanje!

Svijet mu se srušio. Sve do nedavno pokušavao je dokazati svoju nevinost na sudu i objasniti zbog čega ga je Anamarija uopće optužila da je silovao. Na kraju je uspio jer ga je sud oslobodio gnusnih optužbi.

U međuvremenu je o fatalnoj Anamariji isplivalo mnoštvo nevjerovatnih priča i detalja. Ispostavilo se kako je nasamarila najmanje desetak muškaraca koji su joj bili ljubavnici i koji su na ktaju ostali bez prilične svote novca.

Tihomir je tokom suđenja rekao kako su kobnog vikenda bili u njegovom stanu u Zagrebu u koji je on donio 24.000 kuna u koverti koju je ostavio u ladicu, a to je ona vidjela. Novac je u noći nestao i on je, kaže, pitao Anamariju gdje je, a ona je počela histerisati i nakon svađe pozvala je policiju.

“Na početku naše veze iz hlača mi je uzela 1400 kuna i 50 eura, ali se poslije ispričala rekavši da joj novac treba za bolesno dijete pa sam joj oprostio”, ispričao je bjelovarski poduzetnik.

Policija je tog dana, nešto prije 5 ujutro, brzo došla u stan i uhapsila ihomira. Optužen je da joj je lupao glavom o radijator, skinuo gaćice i prste gurnuo u vaginu, iako je ona cijelo vrijeme pomagala i zvala u pomoć.

Tokom suđenja ispostavilo se da je sve – izmislila. Njen iskaz uopće se nije poklapao s svjedočenjima komšija, jedne Tihomirove prijateljice, drugih muškaraca koje je Anamarija prevarila, ali i Tihomira čijoj je odbrani sud na kraju povjerovao.

Iako je Anamarija, na promjer, tokom suđenja uporno tvrdila da je policiju dočekala gola, bez gaćica koje joj je Tihomir skinuo, komšija koji je čuo buku i zvonio rekao je da mu je otvorila Anamarija koja je bila u potkošulji i gaćicama.

Osim toga, na potiljku je zaista imala krvni podljev, ali sudski vještak rekao je kako se ta povreda ne može dovesti u vezu s udaranjem njene glave u radijator. Tihomir je pak tvrdio kako se vjeroatno negdje sama udarila kako bi ga optužila.

Njen bivši poslodavac kod kojeg je radila knjigovodstvo za Anamariju je rekao kako je “veoma komunikativna, inteligentna i zgodna žena koja glumi žrtvu samohrane majke s bolesnim djetetom i funkcionira na takav način da zavodi muškarce”.

“Postoje i drugi muškarci koje je prevarila kao i Tihomira, ali oni joj i dalje plaćaju da šuti jer su oženjeni. Zvalo nas je u ured troje ljude koje je ona prevarila, a jedan je i došao kod nas. Nismo znali bi li plakali ili se smijali nakon njegove priče”, ispričao je bivši Anamarijin direktor.

S Anamarijom se bio zbližio i njegov zaposlenik koji ju je često vozio u Rijeku. Kad ga je pitao zašto to čini, rekao mu je:

“Direktore, zašto ne? Plati mi thiljadu kuna i još mi pet puta popu*i”.

Anamarija je izuzetno inteligentna osoba, priča direktor. U jednom je času karticu firme koju je koristila kolegica kriomice skenirala i onda putem nje na račun firme za sebe kupila par notebooka i skupi iPhone.

Na sudu su svjedočile i žene koje su Anamariju angažirale za čišćenje kuća i stanova. Mnoge vrijedne stvari, zlatnina i drugo, nakon toga nestajale su iz tih objekata.
O fatalnoj Anamariji prije par su godina progovorili prevareni muškarci u RTL-ovoj emisiji Potraga. Alen i Boris upoznali su je preko dating aplikacija. Kasnije su doznali za još najmanje pet osoba koje je nasamarila ukupno za million i pol kuna.

“Digao sam kredit od 13.000 eura za liječenje njene kćeri u Švedskoj. Iako je sve bilo na prijateljskom povjerenju, vjerovao sam, ali onako s rezervom”, ispričao je Alen.

Za navodno liječenje djeteta i nekakav biznis s tujama u Slavoniji Anamarija mu je, kaže, izvukla. oko 300.000 kuna. Boris je pak u burnoj i kratkoj vezi s fatalnom zavodnicom i prevaranticom ostao bez 107.500 kuna.

“Upoznao sam dvojicu prevarenih muškaraca koji su moreplovci. Jedan od njih kupio joj je stan u Zagrebu, iako ne živi u Zagrebu, kako bi s njom mogao provoditi slobodno vrijeme”, otkrio je Boris.

Sve je prijavljeno policiji i DORH-u: i prevare, i krađe, i lažne optužbe. Nije poznato dokle se došlo s istragom, niti gdje je ovog časa Anamarija koja je mnogim muškarcima pomutila razum i ispraznila novčanik.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin