“Ako umrem pod MISTERIOZNIM okolnostima…”: Ilon Mask objavio da je dobio PRETNJE od Rusa i izazvao HAOS

Izvršni direktor Tesle, a uskoro i novi vlasnik Twittera, Ilon Mask podelio je danas tvit na svom nalogu, u kojem govori o svojoj smrti “pod misterioznim okolnostima”.

Naime, Mask je na svom Tviter nalogu, nešto više od nedelju dana nakon što je najavio kupovinu Twittera, napisao “Ako umrem pod misterioznim okolnostima, bilo je dobro poznavati vas”.

Milijarder je podelio i razlog za ovakav tvit: poruku koju je direktor Roskosmosa Dmitrij Rogozin navodno poslao ruskim medijima.

Rogozin je, naime, napao Maska i uputio mu skrivenu pretnju, navodeći da je milijarder omogućio Ukrajincima opremu za komunikacije.

Rogozin je rekao da je zarobljeni pukovnik ukrajinskih marinaca Dmitrij Kormjankov rekao da su ukrajinske trupe u Marijupolju dobile sredstva za komunikaciju preko Maska.

– Internet terminali Starlink kompanije Ilona Maska su dostavljeni militantima naci Azov bataljona i ukrajinskim marincima u Marijupolju vojnim helikopterima. Prema našim informacijama, isporuku Starlink opreme organizovao je Pentagon – napisao je navodno šef Roskosmosa i dodao:

– Ilon Mask, stoga, je uključen u dopremanje fašističkih trupa vojnom opremom. I za ovo, Ilone, bićeš smatran odgovornim kao odrasla osoba, bez obzira na to koliko se pravio lud.

Stralink projekat ima svrhu da pruži dostupan brzi internet širom sveta, a aktivan je u Ukrajini posle zahteva ove države, i to od napada Rusije krajem februara.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin