“Ako smo ubili 4.000 palestinske dece, to nije dovoljno”: Šokantne izjave bivšeg Obaminog savetnika

U izraelskim vazdušnim napadima ubijeno je više od 5.000 palestinske dece u Gazi od početka rata Hamasa i Izraela 7. oktobra

 

Stjuart Seldovic, bivši savetnik za bezbednost Bele kuće, koji je služio u administraciji predsednika SAD Barakom Obamom, uputio je islamofobične primedbe prodavcu halal proizvoda u Njujorku, pokazuju video snimci.

Seldovic je snimljen kako prodavca na Aper Ist Sajdu naziva „teroristom“ i grdi ga što ne govori engleski, preneo je „Njujork post“.

 

 

„Ako smo ubili 4.000 palestinske dece, to nije dovoljno“, rekao je Seldovic u jednom od snimaka objavljenih u utorka na platformi X (Tviter), koji je postao viralan.

U izraelskim vazdušnim napadima ubijeno je više od 5.000 palestinske dece u Gazi od početka rata Hamasa i Izraela 7. oktobra, prema rečima izvršne direktorke UNICEF-a Ketrin Rasel.

Seldovic je maltretirao uličnog prodavca na uglu istočne 83. ulice i Druge avenije u toku otprilike dve nedelje, kaže student sa Kolumbije koji je video snimke i postavio ih na platformu X.

Taj bivši diplomata, koji je početkom 2000-ih radio kao zamenik direktora u Kancelariji američkog Stejt departmenta za Izrael i Palestine, preti prodavcu da će poslati njegovu fotografiju svojim „prijateljima u službi za imigraciju“ i egipatskim bezbednosnim službama da bi ga tamo mučili.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin