“Ako ovo gledate – MRTAV SAM”: Jedan od najpoznatijih jutjubera preminuo, objavljen video klip (VIDEO)

Američka internet ličnost stekla je slavu strimujući i objavljivanjem klipova na kojima igra popularnu video igricu Minecraft

 

Minecraft jutjuber Tehnoblejd (Technoblade) preminuo je u 23. godini, potvrdila je njegova porodica u emotivnom oproštajnom videu objavljenom u njegovo ime.

 

U snimku pod naslovom “pozdrav štreberi” postavljenom na njegovom kanalu, otac naziva “najneverovatnijim klincem kakvog je neko mogao da poželi”.

 

Američka internet ličnost stekla je slavu strimujući i objavljivanjem klipova na kojima igra popularnu video igricu Minecraft. Prošle godine, Technoblade je otkrio fanovima da ima rak.

 

 

Oproštajna poruka, napisana nekoliko sati pre njegove smrti i koju je pročitao njegov otac, počinjala je: “Zdravo svima, Tehnoblejd ovde. Ako ovo gledate – mrtav sam.”

 

Dalje je otkrio da je njegovo pravo ime u stvari Aleks, prisećajući se vremena kada je “prevario” fanove da poveruju da se zove Dejv, prenosi BBC.

 

“Hvala svima što ste godinama podržavali moj sadržaj”, nastavio je. “Da imam još stotinu života, mislim da bih izabrao da budem Tehnoblejd svaki put, jer su to bile najsrećnije godine mog života.”

 

Onlajn zvezda, koja je osvajala Minecraft turnire i legije fanova, objasnio je u video snimku za prikupljanje sredstava objavljenom u februaru da je bio podvrgnut hemoterapiji, terapiji zračenjem i operaciji spasavanja udova nakon što je dobio tumor u desnoj ruci.

 

On je otkrio svoju dijagnozu karcinoma u avgustu 2021, objašnjavajući da je u početku mislio da je bol koji oseća posledica gejminga. Nakon što mu je ruka otekla, otišao je u bolnicu i potom mu je dijagnostikovan rak.

 

Malo se zna o Tehnoblejdu, koji je do kraja skrivao svoj pravi identitet. Njegov onlajn avatar je bila slika krunisane svinje.

 

Imao je 10,8 miliona pretplatnika na svom YouTube kanalu, gde u njegovoj biografiji piše: “Previše igram video igrice. Možda nisam najbolji, ali imam vruće laktove.”(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin