Ako ove tri stvari radite svako jutro, dan će vam biti pun pozitivne energije

Koliko često se ujutru zaista fokusirate na sebe, svoju energiju, zdravlje, motivaciju i sveopšte blagostanje? U moru obaveza koje nas čekaju, ponekad je stvarno teško posvetiti sebi neophodnu pažnju, naročito u jutarnjim časovima, zbog čega je još važnije da steknete zdrave navike u ovo doba dana.

Ako želite da ujutru budete strpljiviji, raspoloženiji i pribraniji, predlažemo vam da probate sledeći jednostavan ritual u tri koraka.

I korak
Čim se probudite, pišite. To može biti tekst o onome što ste sanjali, beleške vaših misli i ideja, ili bilo šta drugo što vam je na umu. Nije toliko važan kvalitet vašeg pisanja, već samo činjenica da razmišljate o sebi i svoje misli prenosite na papir.

Izvor: unsplash.com/@prophsee
II korak
Vreme je da se posvetite svom telu. Pustite svoju omiljenu pesmu i zaplešite! Ako vam se ne igra, stanite u joga položaj Pozdrav Suncu i završite ovu vežbu. Mnogima ujutru prijaju i čučnjevi da ih razbude, a na vama je da izaberete ono što preferirate i što vam pomaže da spremni i puni energije započnete novi dan.

Izvor: pexels.com/@elly-fairytale
III korak
Kada ste pripremili svoje telo, na red dolazi vaša duša. Sedite u tišini od tri do pet minuta i koncentrišite se na svoje disanje. Izbistrite svoj um ovom kratkom meditacijom i ne dozvolite da vam brige pokvare mir.

Izvor: pexels.com/@olly
Na kraju ne zaboravite da budete nežni prema sebi i ne žalite vreme koje ste potrošili da biste učinili da vaš dan bude pun pozitivne energije.

Bonus savet: Pripremite sve što vam treba za jutarnju rutinu veče ranije, kako ne biste gubili puno vremena na to kad se probudite.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin