Ako muž ne želi da se promijeni, imate dva izbora: Nevjerovatni savijeti političarke Irine Khakamade koji će vas oduševiti

Irina Khakamada je ruska novinarka, ekonomista, političarka i aktivistkinja. Ovo su njeni citati o ljubavi, iluzijama, uvredama, udarcima sudbine i svim onim ranama koje nam život otvara.

1. Prvo što treba da se uradi jeste da se oslobodimo iluzija o princu koji će doći, uzeti nas u naručje i odneti negde daleko od okrutne sudbine. Vremenom, čovek se umori od nošenja vas, a vi padnete kao težak kofer. Da biste izbegli sudbinu napuštenog kofera, žena treba da se skoncentriše na sopstveni san, a ne na pronalaženje muškarca.

2. Kako izdržati udarac? Moj glavni princip je da umrem unapred. U smrtnoj borbi pobedi samo samuraj koji je već mrtav. Zamisli i proživi svoj najgori scenario u glavi. I zamisli onda šta ćeš da radiš posle toga. Jasno i konkretno, korak po korak, zamisli šta bi mogla da radiš posle tog najgoreg momenta u svom životu. Zatim se, kao u filmu, pomeri nazad do prvog kadra i kreni u borbu.

3. Ako mi kažu: “Irina, ti si budala!” Odgovorim: “Da, slažem se!” I odlazim da radim ono što mislim da je neophodno. Nikad ništa ne dokazuj! Ne meri ništa. Posebno ne muškarcima. Ako to počneš da radiš, to se neće završiti dobro.

4. Da biste izgradili harmoničan odnos sa bilo kim, prvo morate da stvorite harmoniju sa samim sobom i voleti sebe.

5. Naučite da sanjate, postavljajte visoke ciljeve i idite ka njima. U isto vreme, dostizanje visokog nivo zavisi od procesa. Ako uspete da pronađete i razvijete energiju u sebi, neće biti potrebno više napora, sve će se sabrati, sve će doći na svoje: snovi, karijera i ljubav.

6. Žena koja je u stanju da kombinuje i razvija i muške i ženske principe, to je jedinstvena žena. Takva je bila na primer Koko Šanel.Ako to želiš – to možeš biti i ti.

7. Žena – raketa je ona koja juri napred, postižući da ujedini cilj i san, a inteligentan muškarac ume da ceni takvu ženu. On za da je takvoj ženi potrebno samo nešto da je uključi i ona će da poleti, da postigne sve.

8. Kad sretnete muškarca, morate da mu kažete jasno šta imate, a zatim da se pravite ludi. Taj prelaz mora biti neprimetan. Jer, muškarci se uvek nečeg boje ili stide. Ako je žena previše pametna, ili previše naivna, ili previše lepa itd. Stoga morate postati nepredvidljivi, da izgradite odličnu komunikaciju sa lakoćom i humorom.

9. Ako muškarac ne želi da se promeni, imate dva izbora: ili da živite sa njim takvim kakav jeste ili da se naviknete da živite bez njega. Ako ne možete da se odlučite, problem nije u njemu, problem je u vama.

10. Čovek ne treba da bude ceo naš svet, već jedan njegov deo.

11. Potrebno vam je tačno toliko novca koliko da ostvarite svoje snove.

12. Sve vreme učite, dobijajte nove informacije. To je garant da ćete preživeti u najtežim momentima. Jednom sam na Oksfordu držala predavanja i upoznam devojku iz Rusije. Sama je došla da studira filologiju, radi u dobroj banci i živi tamo sama. Kaže: Nemaš pojma kakav je to osećaj. Sada znam da mogu sve!

13. Ne bojte se očaja. Spustite se na samo dno. Jednom sam se zatvorila u kuću i očajavala do tog stepena da sam bila jadna sama sebi. Gadila sam se sebe. Nesreća mi je postala draga, ali onda je telu dosadilo očajanje. Shvatila sma – život ide dalje! Nisma umrla, sunce sija! Ustala sam i krenula dalje!

14. Sudbina je poput lava: ako se plašite – ona će vas napasti. Ako nema straha nema ni potrebe da bežite!

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin