AKCIJA saobraćajne policije u Beogradu: Isključena dva vozača, jedan pod dejstvom ALKOHOLA

Vozili su znatno brže od dozvoljenog, a jedan od njih je bio i pod dejstvom alkohola

 

Pripadnici Uprave saobraćajne policije u Beogradu isključili su danas iz saobraćaja dvojicu vozača koji su, auto-putem kroz Beograd, na teritoriji Voždovca, vozili znatno brže od dozvoljenog, a jedan od njih i pod dejstvom alkohola.

 

Saobraćajni policajci zaustavili su noćas oko 2.20 časova, četrdesetsedmogodišnjeg vozača, koji je upravljao putničkim vozilom „opel insignia“ brzinom od 146,3 kilometra na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

 

Daljom kontrolom uočeno je da nema propisano postavljenu registarsku tablicu na zadnjoj strani vozila, a alkotestom je ustavljeno prisustvo 1,68 promila alkohola u njegovom organizmu.

 

Policija je, danas oko 14 časova, uređajem za merenje brzine, detektovala automobil „BMV“, kojim je upravljao četrdesetdvogodišnji vozač, a koji je u roku od samo nekoliko minuta, u tri navrata znatno prekoračio brzinu kretanja od dozvoljene.

 

Prvo merenje je pokazalo da je na delu puta gde je, zbog radova, ograničenje brzine privremeno 50 kilometara na čas, vozio 164,3 kilometra na čas.

 

Nedugo zatim, na delu puta gde je ograničenje 100 kilometara na čas, išao je brzinom od 208,9 kilometara, a samo par minuta kasnije, na delu puta gde je ograničenje 80, njegova brzina iznosila je 199,7 kilometara na čas.

 

Četrdesetsedmogodišnji vozač je zadržan u službenim prostorijama policije, protiv obojice vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin