Aca Lukas ovog leta NAJTRAŽENIJI pevač sa estrade: Od CIFRE koju će zaraditi će vam se zavrteti u glavi

Folker je već godinama najplaćeniji pevač

 

Na nastupima Ace Lukasa oduvek se tražila karta više. Popularni folker, gde god da se pojavi, pravi fenomenalnu atmosferu, te ne čudi što je njegov raspored u potpunosti popunjen za predstojeću letnju sezonu, nakon koje će biti bogatiji za neverovatnih pola miliona evra.

 

Lukas je ovog leta najtraženiji pevač sa estrade, a tu titulu s ponosom nosi već nešto više od decenije.

 

Od kraja juna do kraja avgusta popularni folker će imati ukupno 30 zakazanih nastupa, uglavnom na Crnogorskom primorju, ali i u ostalim zemljama regiona.

 

Pre nekih dvadeset godina cena Lukasovog nastupa iznosila je oko 7.000 evra, međutim, posle albuma „Lešće” iz 2008, ali i najnovijeg „Uspavanka za ozbiljne bebe” iz 2021. godine, popularni folker uspeo je da podigne cenu svojih nastupa na 15.000 evra.

 

 

Inače, to je cena nastupa po klubovima standardnih kapaciteta, međutim, kad se radi o onim većim, cena dostiže i 30.000 evra.

 

Iako Lukas ne voli da peva na svadbama, desi se da napravi izuzetak, a za takvu priliku njegov honorar dostiže neverovatnih 50.000 evra. Suma sumarum, kada se podvuče crta, Lukas će za nešto više od dva meseca zaraditi neverovatnih pola miliona evra, te je tako postao i najplaćeniji pevač na domaćoj estradnoj sceni.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)