“DUGO SAM ČEKALA, BOG JE ISPLANIRAO…” Marija Šerifović progovorila o BEBI, evo KADA će postati MAJKA

“Naslednik se dugo čeka!”

Marija Šerifović, koja je proslavila Dan zaljubljenih na koncertu svoje koleginice Nine Badrić, priznaje da joj ljubav nedostaje i da bi volela da dobije naslednika.

– Dan ljubavi sam proslavila sa prijateljima, izvela sam sebe na nastup Nine Badrić. Tamo smo jedni drugima čestitali i poželeli sve najbolje – kroz smeh govori Marija, i priznaje:

– Nedostaje mi ljubav, volim svoju porodicu, prijatelje, ljubimce, volim i vas novinare jer ste postali deo mog života na neki čudan način, iako me ponekad nervirate.

Šerifovićeva je progovorila i o potomstvu, pa uprkos velikoj želji, otkrila kada će postati majka.

– Naslednik Šerifovića se dugo čeka. Beba će biti onda kada je Bog to isplanirao.

Marija svake godine najavljuje da je to poslednja sezona žiriranja u takmičenju „Zvezde Granda“, međutim priznaje da Saša Popović uvek uspe da je ubedi da ostane.

Marija Šerifović
Foto: ATA images

– Saša Popović ne da da napustim „Zvezde Granda“. On svojim životom brani moju stolicu. Svake godine u junu mi pregovaramo i uspemo da se dogovorimo, možda će tako biti i ove godine – kaže ona.

Marija ističe da redovno ide na psihoterapiju, te i da je jedno vreme sa njom išla i njena majka Verica.

– Idem od 18. godine, i to nije tajna. To ne bi trebalo da bude tabu tema, ne znači da ste ludi, da pijete lekove, da neko treba da vas veže! To samo znači da ste odgovorni prema sebi i svom mentalnom zdravlju, da želite da dobijete stručne savete do kojih sami ne možete da dođete. Verica je išla s vremena na vreme, ali ne ide u zadnje vreme. Ona se ponaša kao da vozi „mercedes“, pa jednom u dve do tri godine odradi veliki servis – duhovito je objasnila Marija.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin