Pogledajte SNIMAK nesreće na Zrenjaninskom putu: Silovit sudar koji je odneo jedan život (VIDEO)

Beogradska policija uhapsila je u Borči Denisa S. (23) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Sumnja se da je on preksinoć oko 21.20 časova učestvovao u saobraćajnoj nezgodi na Zrenjaninskom putu, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

U sudaru dva automobila teško su povređene četiri osobe, od kojih je jedna podlegla povredama u bolnici. Naknadno je lekarsku pomoć zatražio i D. S., kome su konstatovane lake telesne povrede.

Pogledajte snimak nesreće:

 

Podsetimo, posle izvršenog uviđaja i uzetih izjava od učesnika i pregleda nadzornih kamera, tužilaštvo je zaključilo da je saobraćajnu nezgodu izazvao vozač auta koji je započeo polukružno okretanje, a da se prethodno nije uverio da to može bezbedno da uradi, tačnije da ne ugrozi druge učesnike u saobraćaju.

S obzirom da je taj vozač juče preminuo u Urgentnom centru, tužilaštvo je naložilo da se dostavi detaljan izveštaj, nakon čega će se odlučiti da li će se preduzimati još neka dokazna radnja.

Potom će biti doneta i odluka da li se u radnjama ostalih učesnika eventualno stiču elementi nekog krivičnog dela, o čemu ce javnost biti obaveštena.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin