OTAC IZAŠAO PO HRANU, MAJKA ZA TO VREME UDAVILA TROJE DECE! Njegova PORUKA nakon užasne tragedije KIDA DUŠU

Istražitelji istražuju da li je babica, koja je bila na odsustvu iz Opšte bolnice u Masačusetsu, bolovala od postporođajne psihoze

Strašna tragedija se desila u državi Masačusets kada je majka ubila svoje troje male dece.

Muž žene iz Masačusetsa koja je optužena za ubistvo njihovo troje male dece rekao je da joj oprašta i zamolio je da i drugi učine isto. Patrik Klanci (34) napisao je post u kome ističe svoj “jak i nemilosrdan bol”, što je bila njegova prva izjava od tragedije.

“Želim da zamolim sve vas da oprostite Lindzi, kao što sam ja oprostio. Prava Lindzi je bila velikodušno voljena i brižna prema svima – meni, našoj deci, porodici, prijateljima i njenim pacijentima. Sve što joj sada želim je da nekako pronađe mir“, napisao je Klensi.

Lindzi Klensi (32) optužena je da je u utorak zadavila njihovu ćerku Koru (5), sina Dosona (3) i bebu Kalana (8 meseci) u porodičnoj kući u Daksberiju u Masačusetsu. Dvoje starije dece umrlo je tog dana, a beba je umrla u petak. Lindzi je i dalje u bostonskoj bolnici nakon što je pokušala samoubistvo. Ona se suočava sa optužbama za ubistvo i napad, a navodno je patila od postporođajne depresije u vreme ubistava. Patrik je pronašao svoju ženu kako leži u nesvesti ispred njihove kuće u utorak oko 18 časova i pozvao hitnu.

Majka sa detetom

“Izašao je na 25 minuta“ da uzme narudžbinu za poneti koju su naručili.

Istražitelji istražuju da li je babica, koja je bila na odsustvu iz Opšte bolnice u Masačusetsu, bolovala od postporođajne psihoze. Ona je pisala o svojoj borbi sa postporođajnom depresijom na svojoj Fejsbuk stranici samo šest nedelja nakon rođenja Kalana, koji je rođen u maju. Više od 690.000 dolara prikupljeno je do subote prema GoFundMe stranici kreiranoj za porodične medicinske račune, pogrebne usluge i pravnu pomoć.

 

Majka i otac sa decom

“Mnogi ljudi su rekli da ne mogu da zamisle tu bol i u pravu su, ne postoji apsolutno ništa što bi vas moglo pripremiti. Šok i bol su strašni i nemilosrdni. Stalno mislim na njih i stalno ih sanjam“, napisao je Patrik Klensi u objavi u subotu.

Patrik je pisao o svojoj supruzi Lindzi, sa kojom se oženio 2016. godine u Sautingtonu.”Naš brak je bio divan i dijametralno je jačao kako se njeno stanje naglo pogoršavalo. Ponosio sam se time što sam bio njen muž isto kao što sam bio otac i osećao sam se presrećno što smo zajedno. Još se sećam trenutka kada sam je prvi put ugledao i mogu da se setim koliko sam bio preplavljen ljubavlju na prvi pogled koju vidite samo u filmovima. Zaista nije trebalo mnogo pre nego što sam bio siguran da želim da je oženim“, napisao je on.

Majka i otac sa decom
Majka i otac sa decomfoto: Printscreen Facebook/Lindsay Marie Clancy
Patrik je govorio o Lindzinoj posvećenosti da bude medicinska sestra i majka.

“Zajedno smo razumeli da svako od nas ima loše dane, ali smo se držali pravila da kada se jedan od nas padne, drugi je uvek tu da ih vrati kući, uvek. Volela je da bude medicinska sestra, ali je najviše volela našu decu i bila je posvećena majka. To je bilo sve što je ikada želela. Njena strast me je naučila kako da budem bolji otac“, napisao je.

 

Tražio je oproštaj za Lindzi, jer je rekao da joj je oprostio. “Želim da zamolim sve vas da nađete duboko u sebi da oprostite Lindzi, kao što sam ja oprostio“, napisao je on.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/