85-godišnja baka na Bumbleu traži mlađe partnere: “Nisam upoznala muškarca koji me nije htio”

Hattie Retroage (85) odlučila je napraviti profil na aplikaciji za upoznavanje, Bumbleu, u nadi da će pronaći malo zabave i avanture.

Kad joj je brak završio, ova majka dvoje djece i baka troje unučadi imala je 48 godina i od tada je rekla da želi izlaziti samo s mlađim muškarcima.

“Sada se ne viđam ni s kim. Objavljivaću na Bumbleu, jer su tamo neki prijatelji upoznali muškarce. Ponovno počinjem izlaziti sada kad mogu biti intimna i uživati u vođenju ljubav. Oduševljena sam što moj seksualni stil postaje popularan.Nisu samo stari dečki ti koji uživaju u mladim ženama, mi isto volimo mlađe”, ispričala je Hattie za LADBible.

Prije je išla na sastanke tri puta sedmično s muškarcima koje je upoznala na aplikaciji Tinder, ali sada je blokirana u toj aplikaciji pa je morala pronaći novi izvor zabave. Uprkos tome, Hattie tvrdi: “Nikad nisam upoznala muškarca koji ne želi seks sa mnom.”

Njenu novu potragu za muškarcima pokrenuo je prekid veze s bivšim ljubavnikom Johnom (39).

Iako je između njih bila velika razlika u godinama, Hattie kaže kako se ona uvijek osjeća mlado te otkriva kako to postiže – medicinskom kuglom od 12 kilograma koju kotrlja po stomaku te udara na prsa, ali i kaže kako je važna i masturbacija.

“Kad me ljudi pitaju zašto volim mlađe muškarce, uvijek misle da je to zbog seksa. Ne kažem da to nije istina. Međutim, stariji muškarci su već postigli sve u svom životu. Imao je svoje snove, ali ih je i postigao. Mlađi su uzbuđeni zbog budućnosti i mogu biti uzbuđena s njima.”

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin