Brega je prvu ženu upoznao u STRPTIZ baru: Bio je sa poznatom glumicom, a mir je našao kraj NJE

Muzičar Goran Bregović iza sebe ima i te kako buran život koji kada bi se pretočio u film, zasigurno bi bio jedan od najgledanijih.

Od trenutka kada je sa kao tinejdžer pojavio u svetu muzike, pa sve do danas bio je predmet obožavanja pripadnica lepšeg pola, a žene i danas ne mogu da smire strasti prema harizmatičnom muzičaru koji ističe da živi razuzdanim životom.

Ili kako bi on znao da kaže momačkim. Jednom prilikom ispričao je da se strast prema ženama rodila sa svega 17 godina kada je svirao u jednom striptiz baru i bio ponosan što ima prilike da vidi više golih žena nego njegovi vršnjaci tada.

Foto: M. M./ATAImages

U to vreme, uplovio je u vezu sa javnosti nepoznatom Jasenkom koju je upoznao dok je svirao u striptiz klubu. Iz te ljubavi rodila se njegova prva ćerka Željka i tako u ranim dvadesetim postao otac. Danas ona živi u Australiji i ima dvoje dece.

Ni pola veka kasnije, pored muzike, zavodljivost i strast prema ženama ne jenjava. Od kada je uplovio u “Bijelo dugme” o mnogim lepoticama u javnosti nije želeo mnogo da se hvali, ali su zato one govorile umesto njega.

Prva javna ličnost koja nije mogla da odoli na šarmu ovog muzičara bila je glumica Maja Sabljić koja je priznala da je na snimanju filma “Lične stvari” 1979. godine ostavio bez daha svojom stavom. Imala je svega devetnaest godina, a Bregović deset više. Dalje priče koje kruže za sve ono što je muzičar radio javno, ide u prilog priči koja se mesecima prepričavala u javnim krugovima.

Foto: Printscreen/Youtube

Osmadesetih godina kao novinarka Alka Vuica došla je u Sarajevo da za zagrebački magazin “Polet” uradi intervju sa članom iz gupe “Bijelo dugme”. Pre samog početka razgovora Bregović joj je tada navodno rekao: “Ti nisi došla zbog intervjua, nego radi udaje”, što je bilo početak njihovih javnih proizivki. Tada su mnogi govorili da između njih postoji neka tajna veza, a ubrzo joj je posvetio i čuveni hit “Pedikulis pubis” što sa latinskog prevoda znači stidne vaši. Tada je Alka pobesnela i dugo nije pričala sa Goranom.

Međutim tu nije bilo kraja, muzičar u najvećem zenitu slave nije ostao imun na najpopulariju manekenku Ljiljanu Tić sa kojom se zabavljao dve godine. U javnost su otvoreno govorili o svojoj ljubavi. Međutim nakon raskida, mankenka je za javnost ispričala da je veza bila veoma burna, te je ona istakla da je bila ljubomorna i posesvina. U sećanju na ovu ljubav posvetio joj je pesmu „Bitanga i princeza“. Nekoliko godina kasnije Ljiljana se udala za dobro situiranog Nemaca i napustila zemlju.

Kada su Bregoviću izleti dosadili, rešio je da skrasi i 1993. godine venčao se sa Dženanom Sudžukom, sa kojom danas ima troje dece.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)