5 KOBNIH GREŠAKA KOJE ŽENE ČINE U BRAKU: Stručnjaci tvrde da OVO za muža nikako ne smete da radite

Saznajte šta stručnjaci kažu da nikako ne bi trebali da radite za vašeg muškarca. Ovih 5 stvari mogu biti pogubne za važu vezu.

1. FINANSIJSKA POMOĆ

Čak i ako se vaš muškarac žali na finansijske poteškoće, nema potrebe da tražite drugi posao kako biste njega izvukli iz ove situacije. Ako to ipak uradite, to bi mogla biti velika greška zbog koje su se mnoge žene pokajale.

2. SKUPI POKLONI

Ako muškarca naviknete na skupe poklone, to samo vašu vezu ili brak može da skrati. Od poklona, muškarci najviše vole toplinu, veru u njega i divne, zaljubljene poglede.

Raskid, Razvod, Svađa
foto: Shutterstock

3. BITI NJEGOV ISPOVEDNIK

Nekim muškarcima ništa nije draže nego da se ispovedaju ženi. Ali obično to nisu njihovi muževi. Međutim, ako do ovoga dođe, žena će obično pomisliti kako će to što shvata njegovu bol, saoseća sa njim produbiti njihov odnos. Ipak žena koja glumi rame za plakanje muškarcu, ostaje samo to, ništa više i ništa manje. Sledeći put kada vam dođe sa nekim problemom, samo mu kažite: “Mislim da si ti odrastao čovek i da ćeš to lako rešiti!”

4. SAVETOVATI GA

Zaboravite na to. Čak i ako vas muškarac pita šta da radi, vi samo kažite: ti najbolje znaš! Davanje saveta znači preuzimanje odgovornosti. E, to je ipak muški posao!

svađa, ljutnja
foto: Shutterstock

5. INSPIRISATI GA

Ako znate više od vašeg muškarca nikad, ali nikad se nemojte dovesti u tu situaciju da ga podučavate nečemu. Nakon toga ili će vas zamrzeti kao ženu (koja je sposobnija od njega) ili će vas doživljavati kao profesora i to je to. Ako vas upita da mu nešto objasnite, samo se nasmešite i kažite mu:

“Dušo, ja sam samo malo razumela od svega toga. Najbolje bi bilo da i ti pročitaš tu knjigu/ pogledaš predavanje i td…”

Postoje razni vidovi podrške mužu ili dečku, a ovo definitivno nisu jedni od njih.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/