5 GODINA JE NOSILA OGRLICU KOJA JE KRILA OGROMNU TAJNU: Budući suprug se svakog dana PREZNOJAVAO od muke da NE SAZNA (FOTO)

0

Kao svaki zaljubljeni mladi par maštali su o “tom trenutku” i oboje čekali pravu priliku za novi korak u vezi. Već neko vreme su zajedno, Ana je priželjkivala prosidbu, a Teri je, delom zbog pritiska, a delom iz iskrene ljubavi odlučio da je zaprosi.

Budući da se u slobodno vreme bavi rezbarenjem i obradom drveta, Teri iz Australije odlučio je da devojci Ani za prvu godišnjicu veze napravi unikatni komad nakita, pa joj je tako, još pre pet godina poklonio ogrlicu, ali ona je bila posebna na više načina. Ana nije imala pojma da je u privezak ogrlice sakrio – dijamantski prsten.

PRSTEN
FOTO: PRINTSKRIN / YOU TUBE

– Jednom smo se šetali gradom i prolazili pored nekoliko zlatara i Ani se jako svidela jedna ogrlica, a čoveku koji ju je prodavao se svidela njena: malo je falilo da se na licu mesta zamene, a meni je srce skoro stalo – prisetio se Teri kako se više puta preznojavao zbog ogrlice koja je čuvala tajnu.

PRSTEN
FOTO: PRINTSKRIN / YOU TUBE

Par je otputovao u Škotsku, a tamo je Teri, na Anino zaprepašćenje, zamolio da skine ogrlicu. Dok mu je ona bila okrenuta leđima, romantični mladić spustio se na jedno koleno, držeći u ruci ogrlicu s prstenom.

– Ana se šokirala kad je shvatila da se ogrlica otvara, a onda joj je tek sinulo da je oko vrata dve godine imala vredan prsten, pa je prebledela – ispričao je on.

PRSTEN
FOTO: PRINTSKRIN / YOU TUBE

– Mogla sam da ga izgubim, idiote jedan! – bila je njena “romantična” i spontana prva reakcija na činjenicu da je oko vrata pet godina nosila vredan prsten, no par trenutaka kasnije shvatila je da je prošena, pa je ushićeno vrisnula – “Daa!” , te je kasnije zaboravila je bila ljuta…

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *