“20 godina smo se borili da se ostvarimo kao roditelji ali nije nam se dalo! MOJA SUPRUGA je gubila nadu a onda…”

0

Naša borba je trajala jako dugo, pa skoro 20 godina ali u tim trenucima moja supruga nije mogla da zatrudni. Imali smo mnogo kontrole, mnogo odlaska ljekaru kako individualno tako iu grupi a onda se dogodilo jedno veliko čudo za koje ne možemo ni dan danas vjerujemo da se dogodilo.

 

Ona je ostala trudna u 44 godine i tada u tom trenutku naša sreća nije bila kraja a onda se desava nesto drugacije. NEKOLIKO DANA NAKON STO NAM JE STIGLA BEBA, SUPRUGA mi je rekla da treba da sjednem,da trebamo razgovarati da obavimo i onda je rekla da ja nisam otac djeteta. U tom trenutku sve se slomilo, moj život je izgubio smisao.

 

 

Ja sam osoba koja nije mogla da podnese da mi laze jer je ona bila sa drugim muskarcem drugacije gledano, ona je imala pored sebe drugog muskarca pa se moze reci da me je i varala. Prisao sam joj tada i rekao da nema veze da to nije uredu ali da ne treba vise o tome da prica nikako i da to zadrzi za sebe kao veliku tajnu.

 

Nakon toga nikada nisam pitao ni sa kim je bila ni zasto je bila.

 

Danas nas sin ima 10 godina i od svega toga samo je to bitno. Imamo sina, imamo nasljednika i imamo san koji se trebao davno ostvariti o kojem smo mastali. Moze neko reci da sam budala, da sam glup i navian ali samo znam da smo sretni da nam je porodica sretna i da na dijete raste u sretnog i zdravog muskarca.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:           INSTAGRAMU           I           FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *