“17 minuta je bilo kao 7 godina”: Ispovest VLADIMIRA čiju ćerku (2,5) su pokušali da otmu u Tunisu

Vladimir Petrović koji tvrdi da su na letovanju u Tunisu pokušali da mu otmu dvoipogodišnju ćerku, izjavio je juče da je to bilo najgorih 17 minuta u njegovom životu.

– Sedamnaest minuta je bilo kao 7 godina. Sedeli smo u holu, pored bazena. Ćerka je pored ulaza, srednja ćerka hoće u toalet. Samo što smo se popeli gore, dole je bila vriska. Slećem dole, brojim nekih pet do sedam sekundi, nema je. Hol pun, niko je video nije. Žena samo što nije pala, kreće agonija – ispričao je Vladimir gostujući na TV Pink.

Otmica se, kako kaže, desila pre 16 dana u hotelu u Tunisu. Kako je naveo, nakon toga je alarmirao sve na koje je naišao.

– Svi su se digli, bilo je Srba i Bosanaca, svi su držali decu. To je veliki kompleks, ja sam nisam mogao – priča on, pa dodaje:

– Digla se velika frka, ceo bazen. Tada su se svi uspaničili što su je oteli, zasigurno. Ja trčim na more, prolazim bazen, bungalove. Plaža prazna, 20 kilometara. Vraćam se ja tamo, jedan crnac me zove i kaže “Boss, Boss, find”. Ja trčim, gledam na mobilni, sedamnaesti minut, nije mogao ništa da uradi. Vidim je u daljini, ceo bazen tapše. Vidim je sa mamom, rekoh dobro je. Ja odem u šank, uzmem nož, tražim ga. Kažu mi da je bila sama u sobi 170 metara odatle. Kako je za pet sekundi prešla toliko? Kvaka okrugla, kancelarija neka. Tražio sam kamere, sedamnaest ih ima, pričaju mi da je zaključano – priča on.

Jedan čovek mi je potom rekao, da, ukoliko bi se sve to desilo napolju, nikada je ne bih našao.

– Sada ima dosta komentara da ja lažem i došao sam da objasnim ljudima, da je to stvarno bilo. Moja noga tamo više neće kročiti – priča Vladimir.

On je ispričao i da mu je nakon ovog nemilog događaja, jedan Tunižanin kazao da se takve stvari nažalost dešavaju u siromašnim zemljama i da se Tunis posle 10 godina pauze, sada ponovo otvorio za turizam,

Kako je naveo, njegov cilj je da porodice čuju ovu priču, i da je zadovoljan, ako njegovom pričom može bar jedno dete da spasi, on je srećan.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin