15 GODINA JE NIKO NIJE NI VIDIO, NI ČUO: Pjevačica snimila mega hit, pa misteriozno nestala sa scene!

15 GODINA JE NIKO NIJE NI VIDIO, NI ČUO: Pjevačica snimila mega hit, pa misteriozno nestala sa scene!

Pjevačica Iva Vrcić napravila je pravu pometnju te 2005. godine kada se vinula u sam estradni vrh mega hitom “Skloni je od moga stola”, koji je i danas popularan. Tada atraktivna plavuša je na svom prvom (i posljednjem) studijskom albumu sarađivala s Draganom Brajovićem Brajom, jednim od najboljih domaćih tekstopisaca, i za izdavačku kuću “City Records” izdala CD koji je odlično prošao kod publike.

Njen album prvijenac doživio je veliki uspjeh, a Iva se godinu dana kasnije pojavljuje na trinaestom Budvanskom festivalu s pjesmom “Lažu me oči tvoje”, koja je ujedno i posljednja koju je snimila u svojoj kratkoj muzičkoj karijeri.

Nakon toga se povlači s javne scene, a u javnosti se o njenom sadašnjem životu gotovo ništa ne zna. O njoj se baš ništa nije znalo dugih petnaest godina, a sada vam otkrivamo kako nekada popularna pjevačica danas izgleda!

Ivu bi danas rijetko ko prepoznao – svoju dugu plavu kosu ofarbala je u tamno smeđe, u međuvremenu se udala, postala majka i u potpunosti posvetila porodičnom životu. (RBSM_RADIO)

RBSM RADIO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!