15 godina čekala na idealno venčanje: Došla TRUDNA sa suprugom pred oltar, a onda se desila TRAGEDIJA

Čim je došla na lice mesta, jedna stvar govorila joj je da možda neće ići kako je sve zamislila
Australijanci Kejt (36) i Tim (35) želeli su da mu što pre podare brata ili sestru,još od dana kad im se rodio sin Lijam.

Par iz australijske države Kvinslend posle šest meseci bezuspešnog truda.imao je radosne vesti da podeli sa familijom i prijateljima.

“Bili smo van sebe od sreće.Lijama smo dobili u vanbračnoj zajednici, tako da smo se dogovorili da se uzmemo negde u trećem mesecu trudnoće .Nosili smo Lijama po kući i radosno smo svi plesali zajedno sa petnaestogodišnjim Noom, mojim sinom iz prvog braka. ”, napisala je Kejt na australijskoj Fejsbuk stranici Kidspot na kojoj su obično iste ili slične životne priče.

Konačno će pred oltar kako je oduvek želela.Kada su organizovali sve oko idealnog venčanja, kakvo nije bilo ni prvo njeno, Kejt je mogla da odahne.

“Ova priča sa Timom je odisala srećom, harmonijom i velikom ljubavlju. Ovako nešto čekala sam 15 godina.Moje prvo venčanje bilo je bukvalno samo s kumovima i na brzaka. Baš kao i čitav taj brak. Traljavo i nesigurno. Zato i danas ne mogu da verujem šta nam se desilo tog kobnog dana na venčanju”, piše Kejt.

Kako je došla na venčanje u pratnji oca i dvojice sinova, tako je Kejt osetila da je nešto jako čudno boli.

“Počela sam da paničim i plačem.A onda sam ispod venčanice videla krv. Znala sam da nešto nije u redu sa plodom.Otišla sam u kupatilo, skinula je i dogodilo se ono što nikako nije smelo da mi se dogodi. Pobacila sam. Izgubila sam dete. Bila sam očajna. Vrištala sam. Tim je došao do mene, plakao je i on. Posle nekoliko minuta panike i očaja, dogovorili smo se da ovo izguramo kako znamo i umemo. Moramo.Samo što se nisam srušila. Zbog Noe, Lijama i ovog deteta koje nikada neće videti svetlost dana. Obukla sam venčanicu, niko nije znao o čemu se radi. Stomak mi se ionako ni tad još nije video. Venčali smo se. Pretvarali smo se da smo srećni a u sebi smo oboje plakali i vrištali od muke”, napisala je Kejt.

Sahranili su plod u šumici kraj kuće gde žive i stavili su čak i krst da se zna da tu leži neko.

Sada su se, pak, suočili sa nekim novim demonima.Kejt i Tim su se venčali uprkos neopisivoj tragediji koja ih je zadesila verujući da tog dana moraju da istraju.Pritom je naglasila da su u poslednja dva meseca ponovo pokušavali da naprave dete, ali i ovog puta to ne ide kako treba.

“ Kako ćemo na ovaj dan ikada da se pogledamo u oči i da proslavimo naš dan koji je ujedno i dan porodične tragedije.Pre dve nedelje nam je bila prva godišnjica braka. Kako da je slavimo? Kako smo mogli to da priredimo sebi i sinovima? Zar je moguće da smo bili toliko slepi i uporni?”, pitala se Kejt zamolivši ljude u postovima da joj pomognu.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin